Nummerplaathouder motorfiets BCR Portatarga

Nummerplaathouder motorfiets BCR Portatarga

€ 39,16

€ 23,28

-41%
Optimaliseer de look van je scooter met de motorkentekenplaathouder BCR Portatarga, ontworpen voor echte tweewielerliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 5 of 7 dagen

Beschrijving

Nummerplaathouder motorfiets BCR Portatarga

De nummerplaathouder voor motorfietsen BCR Portatarga is een onmisbaar accessoire voor alle scooterliefhebbers. Ontworpen door BCR, een specialist in motoruitrusting, biedt het een praktische en aantrekkelijke oplossing voor het bevestigen van je nummerplaat op je tweewieler.

Deze nummerplaathouder is speciaal ontworpen voor scooters en zorgt voor een perfecte pasvorm en eenvoudige installatie. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel sterk als licht, waardoor hij perfecte stabiliteit biedt zonder extra gewicht aan je voertuig toe te voegen.

Het strakke, moderne ontwerp van deze BCR Portatarga plaathouder voegt een vleugje elegantie toe aan je scooter. De matzwarte afwerking geeft het een discrete en elegante uitstraling, die perfect past bij de esthetiek van je voertuig.

Deze nummerplaathouder ziet er niet alleen goed uit, maar is ook functioneel. Hij heeft een verstelbaar bevestigingssysteem voor verschillende formaten nummerplaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de compatibiliteit met je huidige plaat of future.

Bovendien is de BCR Portatarga nummerplaathouder ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden en trillingen die veroorzaakt worden door scooterrijden. Je kunt dus in alle veiligheid rijden, wetende dat je nummerplaat veilig en zichtbaar is.

Kortom, de motor kentekenplaathouder BCR Portatarga is een essentieel accessoire voor elke scooterbezitter. Praktisch, aantrekkelijk en duurzaam, het is de ideale keuze om je motoruitrusting BCR aan te vullen en je rijervaring te verbeteren. Wacht niet langer om het aan je collectie toe te voegen en geniet van een rit in veiligheid en stijl.

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 407240260
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten