Stalen motorslot Radikal SRA [Grootte 16x85x75 mm]

Stalen motorslot Radikal SRA [Grootte 16x85x75 mm]

€ 85,84

€ 62,15

-28%
Beveilig je motor met het stalen schijfslot Radikal SRA, ontworpen door een gerenommeerd merk voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Stalen motorslot Radikal SRA

Het stalen motorslot Radikal SRA is het essentiële accessoire om de veiligheid van je motor te garanderen. Ontworpen door het gerenommeerde merk Radikal, biedt dit schijfslot maximale bescherming tegen diefstal.

Dit schijfslot is gemaakt van hoogwaardig staal en is sterk en slijtvast, waardoor het zeer moeilijk kapot te krijgen is. Dankzij het compacte, lichtgewicht ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, terwijl het een grote vergrendelingskracht biedt.

Dit schijfslot is speciaal ontworpen voor motorfietsen, met een vorm en grootte die geschikt is voor de meeste modellen. Dankzij het vergrendelingssysteem met twee functies kun je kiezen of je het met of zonder akoestisch alarm wilt gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Bij een poging tot diefstal gaat het 120dB geluidsalarm af, waardoor de aandacht op je motor wordt gevestigd en dieven worden afgeschrikt.

Bovendien is het Radikal SRA stalen motorslot gecertificeerd SRA (Sécurité et Réparation Automobile) om zijn betrouwbaarheid en effectiviteit te garanderen. Dit betekent dat het is getest en goedgekeurd door veiligheidsexperts en voldoet aan de strengste normen, zodat je motor optimaal wordt beschermd.

Of je nu een fanatieke motorrijder bent of een professional die zijn motor elke dag gebruikt, de veiligheid van je voertuig is van het grootste belang. Met het stalen motorslot Radikal SRA kun je met een gerust hart op weg, in de wetenschap dat je motor goed beschermd is.

Laat de angst voor diefstal je niet weerhouden om te genieten van je passie voor motorrijden. Vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Radikal en kies voor het stalen motorslot Radikal SRA. Bescherm je investering met dit essentiële accessoire voor alle motorrijders. Bestel het nu en rijd met een gerust hart!

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407501390
Kleur rood/zwart
Kleur Rood
Maat 16x85x75 mm - Standaard Franse maten