Motorslot met geluidsalarm en pin Radikal [Grootte 6 mm]

Motorslot met geluidsalarm en pin Radikal [Grootte 6 mm]

€ 82,35

€ 59,77

-27%
Beveilig je motor met het Radikal schijfslot, voorzien van een alarm en een boorbestendig, getest slot, ideaal voor motorrijders!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorslot met geluidsalarm en pin Radikal

Het motorslot Radikal is een onmisbaar accessoire voor alle motorliefhebbers. Met het hoorbare alarm en de veiligheidspen biedt het extra bescherming tegen diefstal van je motor. Dit schijfslot is gemaakt door het beroemde merk Radikal en combineert kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit.

Het Radikal remschijfslot past op alle soorten motorfietsen en is eenvoudig te installeren dankzij de veiligheidspen, die snel aan de remschijf kan worden bevestigd. Eenmaal op zijn plaats is het vrijwel onmogelijk voor een dief om je motor te verplaatsen of te stelen. Zelfs als er een poging wordt gedaan, gaat het 110 dB hoorbare alarm af om voorbijgangers te waarschuwen en dieven af te schrikken.

Met zijn geavanceerde technologie biedt Radikal maximale bescherming voor je motor. Het alarmsysteem is ontworpen om verdachte bewegingen en pogingen tot openen te detecteren, waardoor je een ongeëvenaarde beveiliging hebt. Het discrete ontwerp en de zwarte kleur zorgen er ook voor dat het perfect onopvallend is en waarschijnlijk niet de aandacht van dieven zal trekken.

Als motorrijder weet je op point hoe belangrijk het is om je motor te beschermen, niet alleen om diefstal te voorkomen, maar ook om de integriteit ervan te bewaren. Met het Radikal schijfslot kun je nu met een gerust hart op weg opesprit in de wetenschap dat je motor in veilige handen is. Of je nu in de stad bent of op een roadtrip, je hoeft alleen maar je slot te activeren voor gemoedsrust opesprit.

Het Radikal schijfslot is ook een praktisch en gebruiksvriendelijk accessoire. Dankzij de veiligheidspen is het slot snel bevestigd en gemakkelijk te gebruiken, zelfs in noodsituaties. Bovendien is het lichtgewicht en compact, waardoor het een ideale reisgenoot is voor al je uitstapjes op de motor.

Tot slot kun je met Radikal zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van je motorslot. Gemaakt van sterke, duurzame materialen, ontworpen om lang mee te gaan en je langdurige bescherming te bieden. Dus waarom zou je risico's nemen met de veiligheid van je motor als je kunt vertrouwen op het Radikal schijfslot?

Kortom, het Radikal motorslot is een essentieel accessoire voor alle motorrijders die bezorgd zijn over de veiligheid van hun kostbare machine. Met zijn geluidsalarm en veiligheidspen biedt het een ongeëvenaarde bescherming en kun je met een gerust hart rijden. Wacht dus niet langer en vertrouw op Radikal om de veiligheid van je motor te garanderen.

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407501675
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 6 mm - Standaard Franse maten