Motorfiets schijfslot Radikal SRA [Grootte 10 mm]

Motorfiets schijfslot Radikal SRA [Grootte 10 mm]

€ 97,11

€ 69,83

-28%
Beveilig je motor met de Disk Lock Radikal SRA, het essentiële accessoire voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar bescherming.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets schijfslot Radikal SRA

Het motorslot Radikal SRA is een essentieel accessoire voor alle motorbezitters die zich zorgen maken over de veiligheid van hun voertuig. Gemaakt door het gerenommeerde merk Radikal, combineert dit schijfslot robuustheid, betrouwbaarheid en functionaliteit om je motor maximaal te beschermen.

Speciaal ontworpen voor motorfietsen, maar dankzij het universele bevestigingssysteem geschikt voor alle merken en modellen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de compatibiliteit met je motorfiets, waardoor het een ideale keuze is voor alle motorrijders.

Het Radikal SRA motorslot is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om de meest voorkomende diefstalpogingen, zoals forceren of boren, te weerstaan. Het is ook voorzien van een anti-piksysteem om ongeoorloofde toegang tot je motor te voorkomen.

Naast zijn stevigheid is dit schijfslot ook erg praktisch. Uitgerust met een omkeerbare sleutel kan het met zowel de linker- als de rechterhand worden gebruikt, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is voor alle gebruikers. Bovendien is hij door zijn kleine formaat en lichte gewicht gemakkelijk mee te nemen en op je motor te installeren.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder bent of een beginneling op het gebied van beveiliging, het Radikal SRA motorslot is het perfecte gereedschap om je motor te beschermen tegen diefstal. Dankzij de goedkeuring op SRA (door verzekeraars erkende sloten en beveiligingsapparaten voor motorfietsen en scooters) is het een keuze die door verzekeraars wordt aanbevolen voor een optimale dekking in geval van diefstal.

Dit schijfslot biedt niet alleen betrouwbare bescherming, maar geeft je motor ook een vleugje stijl met zijn elegante, moderne ontwerp. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij jouw stijl en die van je motor.

Kortom, het Radikal SRA motorslot is een voor de hand liggende keuze voor motorbezitters die belang hechten aan de veiligheid van hun voertuig. Dankzij de robuustheid, het praktische gebruik en de goedkeuring op SRA biedt dit motorslot een effectieve bescherming en is het tegelijkertijd eenvoudig te gebruiken. Wacht niet langer om je motor te beschermen met het motorslot Radikal SRA!

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407501965
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 10 mm - Standaard Franse maten