Motorfiets schijfslot Radikal [Grootte 6 mm]

Motorfiets schijfslot Radikal [Grootte 6 mm]

€ 52,66

€ 39,55

-25%
Beveilig je motor met het schijfslot Radikal, een must voor motorliefhebbers die hun voertuig willen beschermen.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets schijfslot Radikal

Het motorslot Radikal is het perfecte accessoire voor elke veiligheidsbewuste motorrijder. Met de bekende merknaam Radikal is dit schijfslot ontworpen om aan de specifieke behoeften van motorrijders te voldoen.

Het Radikal schijfslot is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een robuuste bescherming tegen diefstal van je motor. Dankzij het elegante, compacte ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen en te gebruiken, zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit.

Dit schijfslot is speciaal ontworpen voor motorfietsen, past eenvoudig op remschijven van alle maten en is binnen een paar seconden geïnstalleerd. Het maakt gebruik van een effectief vergrendelingssysteem om maximale bescherming te bieden en dieven te ontmoedigen.

Het Radikal remschijfslot heeft ook een krachtig geluidsalarm in geval van een poging tot diefstal, waardoor het een ideale keuze is voor motoren die geparkeerd staan in gebieden met een hoog risico. De veiligheid van je motor is onze prioriteit en daarom is dit schijfslot uitgerust met een gehard stalen bout voor maximale weerstand tegen elk soort aanval.

Of je nu een fanatieke motorrijder of racefanaat bent, het Radikal schijfslot is het essentiële accessoire om je motor onder alle omstandigheden te beschermen. Met zijn topmerk en ongeëvenaarde kwaliteit is dit schijfslot een veilige en betrouwbare investering voor alle motorrijders.

Neem geen enkel risico met de veiligheid van je motor, kies voor het Radikal schijfslot voor totale gemoedsrustesprit. Bestel nu en geniet van de ultieme bescherming voor je favoriete sportvoertuig.

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407502015
Kleur rood
Kleur Rood
Maat 6 mm - Standaard Franse maten