Gehard stalen motorketting met mini-boogslot Radikal SRA [Grootte 13,5 mm/1200 mm]

Gehard stalen motorketting met mini-boogslot Radikal SRA [Grootte 13,5 mm/1200 mm]

€ 161,39

€ 129,11

-20%
Zet je motor vast met de gehard stalen motorketting Radikal SRA. De ultieme keuze voor veiligheidsbewuste motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Gehard stalen motorketting met mini-boogslot Radikal SRA

De gehard stalen motorketting met miniboogslot Radikal SRA is het perfecte accessoire voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar veiligheid en betrouwbaarheid. Ontworpen door het internationaal bekende merk Radikal, is deze ketting speciaal ontworpen om je motor te beschermen en diefstalpogingen te ontmoedigen.

Deze ketting is gemaakt van hoogwaardig gehard staal, is sterk en duurzaam en bestand tegen pogingen om hem door te knippen of door te prikken. Naast zijn stevigheid is hij ook uitgerust met een miniboogslot Radikal dat je motor dubbel beveiligt. Met zijn geavanceerde vergrendelingsmechanisme is dit hangslot gecertificeerd SRA, waardoor het maximale bescherming biedt tegen diefstal.

Deze Radikal motorketting is ook uiterst praktisch en gemakkelijk in gebruik. Dankzij de lengte van 120 cm kun je je motorfiets aan elke stevige steun vastmaken, of het nu een boom, een paal of een ring is. Bovendien kun je hem dankzij het lichte, compacte ontwerp gemakkelijk meenemen op je motortochten.

Deze gehard stalen motorketting is perfect voor motorrijders die op zoek zijn naar spanning en is de ideale keuze om je voertuig te beschermen en tegelijkertijd je stijl cool te houden. Het strakke, moderne ontwerp, met een Radikal logo in reliëf, maakt het ook een uitstekend accessoire om je motoroutfit aan te vullen.

Voor iedereen die zijn passie voor motorrijden serieus neemt, is deze Radikal ketting een essentiële investering in de veiligheid van je voertuig. Met zijn bewezen sterkte en betrouwbaarheid is het de perfecte oplossing om je motor te beschermen tegen diefstal. Wacht dus niet langer, koop je gehard stalen motorketting met miniboogslot nu Radikal SRA en rij met een gerust hart!

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407502860
Kleur matzwart
Kleur Zwart
Maat 13,5 mm/1200 mm - Standaard Franse maten