Motorfietsschijfslot met geluidsalarm en motorfietspen Radikal SRA [Grootte 10 mm]

Motorfietsschijfslot met geluidsalarm en motorfietspen Radikal SRA [Grootte 10 mm]

€ 120,79

€ 96,63

-20%
Maximale veiligheid voor je motor met het Radikal SRA schijfslot: de perfecte combinatie van robuustheid, geluidsalarm en pin.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfietsschijfslot met geluidsalarm en motorfietspen Radikal SRA

Het Radikal SRA schijfslot is een essentieel accessoire voor elke veiligheidsbewuste motorrijder. Met het hoorbare alarm en de borgpen biedt het betrouwbare bescherming tegen diefstal en inbraakpogingen.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk Radikal, combineert dit schijfslot robuustheid en hoogwaardige technologie om je motor beter te beschermen. Het ontwerp van versterkt staal en het schijfvergrendelingssysteem maken het voor dieven vrijwel onmogelijk om zonder sleutel in te breken of het slot te verwijderen.

Het hoorbare alarm van het schijfslot is een echte afschrikking voor dieven. Het gaat af zodra iemand probeert je motor te verplaatsen, waardoor de aandacht wordt getrokken en elke poging tot diefstal wordt ontmoedigd. Bovendien voegt de borgpen een extra beveiligingslaag toe door te voorkomen dat de remschijf kan draaien.

Het Radikal SRA remschijfslot is speciaal ontworpen voor motorfietsen, ligt goed in de hand en is handig op te bergen. Het compacte, lichtgewicht ontwerp betekent dat je het overal mee naartoe kunt nemen, zonder veel ruimte in te nemen.

Als motorrijder is het essentieel om je investering te beschermen. Met het Radikal SRA schijfslot kunt u met een gerust hart naaresprit gaan en volop genieten van het motorrijden, in de veilige wetenschap dat uw voertuig veilig is.

Wacht niet langer en koop je motorslot met hoorbaar alarm en motorpin nu Radikal SRA voor maximale gemoedsrustesprit wanneer je onderweg bent op je motor. Vergeet niet dat veiligheid essentieel is als je optimaal wilt genieten van je passie voor motorrijden. Vertrouw op Radikal om je motor te beschermen en rij in alle veiligheid.

Extra informatie

Merk Radikal
Fabrikant SKU 407502875
Kleur zilver
Kleur Zilver
Maat 10 mm - Standaard Franse maten