Oplaadkabel met aansluiting voor sigarettenaansteker BCR

Oplaadkabel met aansluiting voor sigarettenaansteker BCR
€ 10,94
Breng je motoravontuur tot leven met de BCR stroomkabel, een must-have voor alle motorliefhebbers. BCR Het is de ultieme voeding voor onbeperkte prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Oplaadkabel met aansluiting voor sigarettenaansteker BCR

De BCR oplaadstroomkabel is een essentieel accessoire voor alle motorliefhebbers. Of je nu een fanatieke motorrijder of een professionele rijder bent, met deze hoogwaardige kabel kun je je elektronische apparaat eenvoudig opladen, rechtstreeks via de sigarettenaansteker op je motor.

BCR staat bekend om zijn innovatieve en betrouwbare producten en deze oplaadkabel is daarop geen uitzondering. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt een stabiele verbinding en rapide voor al je elektronische apparaten, zoals je telefoon, GPS of zelfs je sportcamera.

Met zijn elegante, discrete ontwerp past deze kabel perfect bij het uiterlijk van je fiets. Bovendien heb je dankzij de royale kabellengte veel bewegingsvrijheid terwijl je je apparaten oplaadt. Je kunt dus genieten van je motoravonturen zonder je zorgen te maken over de levensduur van de batterij van je apparaten.

De BCR oplaadkabel is ook ontworpen om de meest extreme omstandigheden te weerstaan. Of je nu in de regen, in de modder of op hobbelige wegen rijdt, deze kabel is bestand tegen elke impact en zorgt voor een constante, veilige lading van je apparaten.

Gemakkelijk te gebruiken, steek de stekker in het stopcontact van je sigarettenaansteker en sluit je elektronische apparaat aan voor een efficiënte rapide lading. Praktisch voor lange motorritten, deze kabel houdt je onder alle omstandigheden aangesloten.

Kortom, de oplaadstroomkabel met sigarettenaanstekeraansluiting BCR is de ideale metgezel voor alle motorrijders die in alle omstandigheden verbonden willen blijven. Hij is betrouwbaar, duurzaam en praktisch en vergezelt je op al je motoravonturen. Laat een defecte accu je niet tegenhouden, kies voor de kabel BCR en haal het beste uit je passie voor motorrijden.

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 409390025
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten