Motorfiets acculader BCR

Motorfiets acculader BCR

€ 70,81

€ 56,64

-20%
Maximaliseer het vermogen van je motor met de BCR acculader. Speciaal ontworpen voor liefhebbers, gegarandeerd door een gerenommeerd motormerk.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorfiets acculader BCR

Ontdek onze nieuwe motorfietsacculader BCR, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van motorliefhebbers. Met een wereldberoemd merk als BCR kun je zeker zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons product.

Omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om een volledig opgeladen accu te hebben om optimaal van je motor te kunnen genieten, hebben we deze lader ontwikkeld met geavanceerde functies om een efficiënte rapide lading te bieden. Onze acculader maakt gebruik van geavanceerde technologie om het laadniveau van je accu te detecteren en automatisch de laadspanning en laadstroom hierop aan te passen, zodat je veilig en optimaal kunt opladen.

De acculader voor BCR motorfietsen is compatible voor alle merken en modellen motorfietsen, of je nu een Harley Davidson, een Yamaha of een Ducati hebt. Hij is even geschikt voor kleine stadsmotoren als voor grotere modellen voor lange ritten. Je hoeft je geen zorgen te maken of je oplader wel compatibel is met je motor, waardoor het een ideale keuze is voor bezitters van meerdere motoren.

We weten dat tours motoren onvoorspelbaar kunnen zijn en dat je niet altijd toegang hebt tot een stopcontact om je accu op te laden. Daarom wordt onze BCR acculader geleverd met een voedingskabel van 1,5 meter, zodat je je accu overal kunt opladen. Of je nu op reis bent of net buiten je garage staat, je kunt onze acculader eenvoudig aansluiten op het stopcontact van je sigarettenaansteker voor een handige rapide oplaadbeurt.

Voor motorrijders die graag over ruw en onvoorspelbaar terrein rijden, is onze lader water- en stofbestendig, met een IP67-classificatie. Je hoeft je geen zorgen te maken dat spetters of stof je lader beschadigen tijdens je motoravonturen. Je kunt er zeker van zijn dat onze lader in perfecte staat blijft, klaar om je te voorzien van een betrouwbare lading wanneer je hem nodig hebt.

Bovendien is onze BCR acculader uitgerust met kortsluitings-, overbelastings- en ompoolbeveiliging voor veilig gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat je motor en accu beschermd zijn tijdens het opladen.

We begrijpen dat grootte en draagbaarheid belangrijke overwegingen zijn voor motorrijders. Onze BCR acculader is niet alleen compact en licht, maar ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen in je rugzak of fietstas. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruimte om hem op te laden of over extra gewicht onderweg.

Uiteindelijk is onze BCR motoracculader een essentieel accessoire voor alle motorliefhebbers. Het stelt je in staat om je motor altijd op de weg te houden en zorgt voor een betrouwbare lading en rapide, waar je ook bent. Met zijn kwaliteitsmerk en geavanceerde functies is het de ideale keuze voor elke motorrijder die een volledig opgeladen accu wil. Bestel de jouwe nu en maak van je volgende motoravontuur een zorgeloze ervaring!

Extra informatie

Merk BCR
Fabrikant SKU 409390095
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten