Motorreiniger SIA Spugna [Grootte 5 L]

Motorreiniger SIA Spugna [Grootte 5 L]

€ 53,30

€ 40,00

-25%
Ontdek SIA Spugna Motorcycle Cleaner, het must-have product voor motorliefhebbers. Gegarandeerd innovatief effect, gemaakt door het merk SIA." #motor #nettoyantmotoSIA
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Motorreiniger SIA Spugna

SIA Spugna Motorcycle Cleaner is een innovatief product van SIA, speciaal ontworpen voor motorliefhebbers. Met deze reiniger kun je je motor gemakkelijk onderhouden en in perfecte staat houden, zonder dure professionals in te hoeven schakelen.

Of je nu een fanatieke coureur bent of een motorrijder die van lange ritten op de weg houdt, SIA Spugna Motorcycle Cleaner voldoet aan al je behoeften op het gebied van motoronderhoud. De speciale formule is ontworpen om vuil, stof, vet en olieresten effectief te verwijderen en tegelijkertijd de kwetsbare oppervlakken van je motor te beschermen.

Deze reiniger is geschikt voor alle soorten motoren, of het nu sportmotoren, motorcrossmotoren of toermotoren zijn. Hij is ook geschikt voor alle oppervlakken, inclusief metaal, kunststof, rubber en chroom. Je kunt deze reiniger dus met een gerust hart gebruiken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je motor beschadigd raakt.

SIA Spugna Motorcycle Cleaner is ook heel gemakkelijk te gebruiken. Spuit het product rechtstreeks op je motor en wrijf het vervolgens af met een spons of zachte doek. In slechts een paar minuten heb je een indrukwekkend resultaat: een schone, glanzende motor die er als nieuw uitziet.

Bovendien laat deze reiniger een aangename frisse geur achter op je motor, waardoor je een gevoel van reinheid en welzijn krijgt. Je kunt het ook gebruiken om je motor voor te bereiden op een rit, door het op de zichtbare delen te spuiten voor een nog stralender resultaat.

SIA Spugna Motorcycle Cleaner is een product van topkwaliteit dat is getest en goedgekeurd door motorfietsprofessionals. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een betrouwbaar en effectief product gebruikt om je motor te onderhouden.

Kortom, als je je motor schoon en in topconditie wilt houden en tegelijkertijd tijd en geld wilt besparen, dan is SIA Spugna Motorcycle Cleaner de ideale oplossing voor jou. Met zijn effectieve formule, gebruiksgemak en indrukwekkende resultaten zal het snel een van de essentiële tools in je motor garderobe worden. Dus wacht niet langer, probeer het nu uit en geniet van een schone, glanzende motor voor elke gelegenheid!

Extra informatie

Merk SIA
Fabrikant SKU 409700180
Kleur geel
Kleur Geel
Maat 5 L - Standaard Franse maten