Sporttas Ixon LB1 Aprilia 24

Sporttas Ixon LB1 Aprilia 24

€ 15,13

€ 14,92

Draag je spullen in stijl met de Ixon LB1 Aprilia 24 sporttas, ontworpen voor motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Sporttas Ixon LB1 Aprilia 24

De Ixon LB1 Aprilia 24 sporttas is de perfecte keuze voor tous motorliefhebbers. Met de bekende merknaam Ixon biedt deze tas de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.

Deze sporttas is speciaal ontworpen voor motorrijders en heeft een strak, modern ontwerp dat zeker in de smaak zal vallen op tous. De tas is gemaakt van kwaliteitsmaterialen, is duurzaam en kan de ontberingen van het leven onderweg aan.

Het grote hoofdvak van de tas biedt voldoende ruimte voor tous je motorbenodigdheden, of het nu je helm, handschoenen, laarzen of een verandering van kleren is. Bovendien heeft de tas meerdere vakken om je kleine spullen georganiseerd en binnen handbereik te houden.

Deze praktische sporttas heeft een verstelbare schouderriem en een handvat voor gemakkelijk en comfortabel transport. Je kunt hem ook als rugzak gebruiken dankzij de gevoerde, verstelbare schouderbanden.

Deze tas is niet alleen perfect voor motorreizen, maar ook voor al je sportactiviteiten. Of je nu naar de sportschool, het sportveld of een uitstapje gaat, de Ixon LB1 Aprilia 24 sporttas is je perfecte metgezel.

Met zijn zwart-witte design met rode accenten en het Aprilia 24-embleem is deze tas een ware mix van stijl en passie voor motorrijden. Je zult niet onopgemerkt blijven met deze tas aan je schouder.

Kortom, als je als motorliefhebber op zoek bent naar een praktische, duurzame en stijlvolle sporttas, kijk dan niet verder dan Ixon LB1 Aprilia 24. Met zijn gerenommeerde merknaam en unieke ontwerp is het de perfecte keuze voor al je avonturen op twee wielen.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 500105005-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1