Rugzak Ixon Back Tech3 24

Rugzak Ixon Back Tech3 24

€ 50,42

€ 43,87

-13%
Haal het meeste uit je motoruitstapjes met de Ixon Back Tech3 24 rugzak, ontworpen door het toonaangevende Franse merk Ixon.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Rugzak Ixon Back Tech3 24

De Ixon Back Tech3 24 rugzak is de ultieme keuze voor motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert deze rugzak stijl, functionaliteit en duurzaamheid om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

Met een inhoud van 24 liter biedt deze rugzak genoeg ruimte om tous je motorfietsbenodigdheden in op te bergen. Of het nu gaat om een ritje door de stad of een langeafstandsavontuur, je kunt gemakkelijk je schone kleren, helm, handschoenen en zelfs je laptop meenemen dankzij het speciale gewatteerde compartiment.

De Ixon Back Tech3 24 rugzak zit ook vol met praktische functies om je leven onderweg gemakkelijker te maken. Met het compressiebandsysteem kun je je spullen op hun plaats houden en de grootte van de tas aanpassen aan je behoeften. Bovendien houdt het waterdichte buitenvak je waardevolle spullen veilig en binnen handbereik.

Deze rugzak is ontworpen met motorrijders in gedachten en heeft een gewatteerde rug met een ventilatiesysteem voor optimaal comfort, zelfs tijdens lange uren rijden. Ergonomisch ontworpen verstelbare schouderbanden en een borstband zorgen voor een evenwichtige gewichtsverdeling en optimale ondersteuning.

De Ixon Back Tech3 24 rugzak is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel léger als duurzaam. Hij is ook voorzien van reflecterende strips voor een betere zichtbaarheid en veiligheid onderweg.

Kortom, de Ixon Back Tech3 24 rugzak is een must-have voor tous motorrijders die op zoek zijn naar een praktische, comfortabele en stijlvolle rugzak. Wacht dus niet langer, voeg hem toe aan je motoruitrusting en ga vol vertrouwen op avontuur!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 501105018-7001
Kleur ROOD
Kleur Rood
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1