Plastic bescherming Ixon FANOM SEKA_2

Plastic bescherming Ixon FANOM SEKA_2

€ 40,32

€ 38,04

-6%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 10 of 12 dagen

Beschrijving

Plastic bescherming Ixon FANOM SEKA_2

De beschermers bieden betere bescherming voor de lichaamsdelen die bij een val het meest worden blootgesteld aan impact. Omdat jouw rijplezier centraal staat in onze benadering van innovatie, ervaar het ultieme comfort van fanom® bescherming!

DE FANOM® TECHNOLOGIE ZORGT VOOR EEN REVOLUTIE IN DE BESCHERMING DANKZIJ EEN GEÏNJECTEERDESTRUCTURE DIE INTELLIGENT IS ONTWORPEN OM JE MAXIMAAL COMFORT TE BIEDEN.

Deze beschermingstechnologie combineert een aantal voordelen tijdens het rijden op je motor en helpt je een nieuwe standaard van rijervaring te ontdekken:

ULTRA FLEXIBEL

structure rekt uit in beide richtingen, waardoor de flexibiliteit en rekbaarheid van het product worden verbeterd. Dit betekent dat fanom®-beschermers kunnen worden aangepast aan alle lichaamsvormen en volledige bewegingsvrijheid garanderen.

ULTRA LICHTGEWICHT EN ULTRA DUN

structure maakt het mogelijk fanom® protectors aan te bieden die bijna onzichtbaar zijn onder motorkleding, zodat ze tijdens het rijden kunnen worden vergeten.

ULTRA GEVENTILEERD

Dankzij de open celconstructie zorgen structure fanom® protectors voor optimale ventilatie.

DUURZAME BESCHERMING VOOR MOTORRIJDERS EN HET MILIEU

fanom® protectoren zijn solide protectoren die de tand des tijds doorstaan.

Ze zijn gemaakt van een uniek materiaal, een thermoplastisch elastomeer, dat uitstekende fysieke en mechanische eigenschappen heeft.

Ze worden gemaakt met behulp van een uniek en ultra-modern spuitgietproductieproces.

De weloverwogen keuze van materiaal en proces betekent dat de productie vrijwel afvalvrij is: deze aanpak betekent dat fanom® een product met hoge prestaties kan bieden, terwijl het de planeet spaart en de impact op het milieu vermindert.

Als motorrijder neem je, door met fanom® bescherming te rijden, deel aan een verantwoordelijke aanpak. Je profiteert ook van een product dat lang meegaat: fanom® protectie is wasbaar en 100% recyclebaar.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 604304019-8001
Kleur kaki
Kleur Groen
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene