Jas Furygan WB08 Vented+

Jas Furygan WB08 Vented+

Beginnend op: € 211,65

€ 174,34

-18%
De Furygan WB08 Vented+ motorjas: ultiem comfort en optimale ventilatie voor verrassende prestaties op de weg.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 211,65

€ 174,34

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Furygan WB08 Vented+

De Furygan WB08 Vented+ jas is een motorkleding van hoge kwaliteit die je zal vergezellen op al je wegen en avonturen. Ontworpen door het beroemde merk Furygan, dat gespecialiseerd is in uitrusting voor motorrijders, combineert deze jas stijl, comfort en veiligheid voor de ultieme rijervaring.

Dit jack is gemaakt van de beste materialen premier en is zowel lichtgewicht als slijtvast, biedt veel bewegingsvrijheid en blijft ook na verloop van tijd duurzaam. Het stijlvolle, moderne ontwerp van de jas maakt het een veelzijdig product, geschikt voor alle stijlen motoren en alle soorten ritten.

De Furygan WB08 Vented+ jas is speciaal ontworpen voor enthousiaste motorrijders die prestaties en comfort willen combineren. Met meerdere ventilatieopeningen zorgt het voor optimale luchtcirculatie om je koel en droog te houden, zelfs tijdens je meest intense ritten. Bovendien heeft deze jas een uitneembare thermische voering om je te beschermen tegen de elementen en koude temperaturen.

Op het gebied van veiligheid doet de Furygan WB08 Vented+ jas geen concessies. Het heeft CE-goedgekeurde schouder- en elleboogbescherming om je te beschermen bij een val, en een zak voor rugbescherming. Bovendien zijn de meest blootgestelde delen versterkt met slijtvaste materialen voor maximale bescherming.

Kortom, de Furygan WB08 Vented+ jas is een must-have voor alle motorrijders die op zoek zijn naar kwalitatieve, betrouwbare en veelzijdige uitrusting. Of je nu een sportieve rijder bent of een weekendstrijder, dit jack voldoet aan al je verwachtingen. Wacht dus niet langer, laat je verleiden door de expertise van het merk Furygan en trakteer jezelf op dit topklasse motorjack voor unieke rijmomenten.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 6482-143
Kleur zwart/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1