Jas Furygan Codex

Jas Furygan Codex

Beginnend op: € 251,98

€ 226,78

-10%
De Furygan Codex jas, ontworpen voor motorliefhebbers, is de perfecte mix van stijl en bescherming.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 251,98

€ 226,78

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jas Furygan Codex

De Furygan Codex jas is een must-have voor alle motorliefhebbers. Deze jas van het beroemde merk Furygan is ontworpen om comfort, bescherming en stijl te bieden aan de meest veeleisende motorrijders.

Met zijn elegante, sportieve ontwerp is de Furygan Codex jas perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op de weg of op het circuit rijdt, deze jas zal je in stijl vergezellen en je helpen je te onderscheiden van de massa autres.

Het Furygan Codex jack is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming bij een val. Leren verstevigingen op de schouders en ellebogen bieden extra weerstand bij een impact, terwijl CE-goedgekeurde protectoren zorgen voor maximale bescherming voor je veiligheid.

De Furygan Codex jas heeft ook een uitneembare thermische voering, ideaal voor koude dagen. Op warmere dagen kun je deze gemakkelijk verwijderen voor optimale ventilatie. Bovendien heeft de jas ventilatieritsen voor extra luchtcirculatie.

De jas is ook zeer comfortabel Furygan Codex. Door meerdere verstelmogelijkheden bij de armen, taille en manchetten kun je de perfecte pasvorm voor jou vinden. Bovendien bieden stretch inzetstukken in de ellebogen en schouders optimale bewegingsvrijheid voor een comfortabele rit.

Het Furygan Codex jack is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor alle lichaamsvormen. Of je nu een ervaren rijder bent of een beginner, dit jack is geschikt voor alle niveaus. Het is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor elk wat wils.

Kortom, het Furygan Codex jack is een ideale keuze voor fervente motorrijders. Comfortabel, elegant en veilig, het zal je vergezellen op al je motoravonturen. Wacht dus niet langer, trakteer jezelf op deze jas van topkwaliteit en rij vol vertrouwen met Furygan.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 6489-1
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Hoeveelheid per product 1