Motorbroek Furygan Pheninx

Motorbroek Furygan Pheninx

Beginnend op: € 171,32

€ 141,76

-17%
Tem de open weg met de Furygan Pheninx broek, ontworpen door het beroemde merk Furygan voor motorliefhebbers.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 171,32

€ 141,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorbroek Furygan Pheninx

De Furygan Pheninx broek is een must-have keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar stijlvolle, high-performance kleding. Ontworpen door Furygan, een merk dat bekend staat om zijn expertise op het gebied van motorkleding, is deze broek speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders.

De Furygan Pheninx broek is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming terwijl hij toch comfortabel blijft om te dragen. De nauwsluitende snit en versterkte knieën en heupen garanderen bescherming tegen stoten en schuren bij een ongeval. Bovendien is de broek gevoerd met aramidevezels voor maximale weerstand tegen hitte en scheuren.

Het ontwerp van de Furygan Pheninx broek is nog een sterk punt point. Met hun moderne, dynamische stijl zien ze er zeker goed uit op de fiets, terwijl ze je veel bewegingsvrijheid geven. Reflecterende details op de pijpen zorgen voor optimale zichtbaarheid in het donker, voor veilig rijden.

Deze broek is ook ontworpen om functioneel te zijn tijdens het motorrijden. Hij heeft praktische zakken om kleine spullen in op te bergen en een uitneembare voering die zich aan alle seizoenen aanpast. Bovendien zorgt de ademende mesh voering voor een goede luchtcirculatie voor optimaal comfort, zelfs bij warm weer.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een gepassioneerde beginner, de Furygan Pheninx broek zal je ideale bondgenoot zijn om veilig en in stijl te rijden. Dus ga je gang, kies voor deze hoogwaardige motorbroek en sluit je aan bij de gemeenschap van motorrijders Furygan.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 6493-1
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1