Airbag vest Furygan Fury Evo

Airbag vest Furygan Fury Evo

Beginnend op: € 372,98

€ 323,83

-13%
Bescherm jezelf in alle veiligheid met de airbag vest Furygan Fury Evo, ontworpen voor motorliefhebbers door Furygan.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 372,98

€ 323,83

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Airbag vest Furygan Fury Evo

De Furygan Fury Evo airbag waistcoat is de ideale keuze voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar topklasse bescherming. Ontworpen door Furygan, een merk dat bekend staat om zijn uitmuntende veiligheid, biedt dit vest optimale bescherming voor de meest veeleisende motorrijders.

De Furygan Fury Evo is speciaal ontworpen voor motorsport en biedt maximale bescherming zonder afbreuk te doen aan de bewegingsvrijheid. Dankzij de innovatieve technologie blaast de bodywarmer bij een impact in slechts 80 milliseconden op en biedt zo onmiddellijk bescherming voor de romp, rug, nek en ribben.

Deze airbag bodywarmer is ontworpen in samenwerking met professionele coureurs en is getest en goedgekeurd op de meest veeleisende circuits. Het biedt effectieve bescherming tegen impact, wrijving en potentieel letsel.

Furygan Fury Evo is niet alleen uiterst effectief op het gebied van veiligheid, het is ook comfortabel om te dragen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen, is licht en ademend en biedt optimaal comfort, zelfs tijdens lange motorritten.

Naast zijn uitzonderlijke prestaties ziet dit airbagvest er ook goed uit. Met zijn strakke, moderne ontwerp kun je in stijl rijden en toch beschermd zijn.

Of je nu een fanatieke motorrijder of een professionele rijder bent, de Furygan Fury Evo airbag bodywarmer is een essentiële investering in je veiligheid op de weg. Met zijn geavanceerde technologie en ongeëvenaard comfort is het ongetwijfeld de beste keuze voor veeleisende motorliefhebbers.

Extra informatie

Merk Furygan
Fabrikant SKU 7806-1
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1