Jet motorhelm Arai Freeway 2

Jet motorhelm Arai Freeway 2

Beginnend op: € 292,38

€ 161,36

-45%
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 292,38

€ 161,36

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jet motorhelm Arai Freeway 2

LET OP: Er wordt alleen een helder scherm geleverd, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving hieronder.

Sinds 1937 is ARAI een familiebedrijf dat zich door 3 generaties motorrijders volledig heeft gericht op het ontwikkelen van de best mogelijke helm. Een Arai helm wordt niet gemaakt op een geautomatiseerde, gerobotiseerde productielijn rapide, maar wordt nauwgezet met de hand gemaakt over een periode van bijna 18 uur!Met een helm van Arai profiteer je van de allerbeste innovatie, die optimale veiligheid en bescherming garandeert, met ongeëvenaard comfort.

De Arai Freeway 2 is een cool retro-design met hedendaagse prestatiecriteria, dat de fundamentele functies van een motorhelm vervult voor iedereen die van het leven wil genieten en de wereld om zich heen optimaal wil beleven.

  • De schokabsorberende oorkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de perfecte pasvorm voor je Freeway kunt krijgen. Er is ook extra ruimte rond de oren voor extra comfort en om het gebruik van een communicatiesysteem mogelijk te maken.
  • EPS met 3 tot 5 dichtheden voor betere energieabsorptie bij botsingen
  • Vasthoudriem voor de hoofdband van het masker: als de hoofdband van het masker verslijt, zorgt de vasthoudriem aan de achterkant van de helm ervoor dat deze op zijn plaats blijft en niet wegglijdt.
  • Europese goedkeuring ECE 22.05
  • 5 jaar garantie

Extra informatie

Merk Arai
Fabrikant SKU 800112800
Kleur matzwart
Kleur Zwart
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Assortiment Jet
Certificering ECE 22-05

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten