Bluetooth motorfiets intercom Sena ACS-RAM SZ-R VAS

Bluetooth motorfiets intercom Sena ACS-RAM SZ-R VAS

€ 200,66

€ 170,91

-15%
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Bluetooth motorfiets intercom Sena ACS-RAM SZ-R VAS

COMMUNICATIE ONTWORPEN VOOR DE VAS ARAI SZ-R


ACS-RAM is een Bluetooth-communicatiesysteem van Sena dat speciaal is ontworpen voor de Arai SZ-R VAS integraalhelm. Het compacte communicatiesysteem biedt tweeweg Bluetooth intercom en smartphone connectiviteit voor het luisteren naar muziek, steppen op GPS, het aannemen van telefoongesprekken en meer.



AANGEPASTE PASVORM VOOR DEARAI SZ-R VAS


DeACS-RAM past perfect in de Arai SR-Z VAS open headset. De luidsprekers en microfoon van deACS-RAM passen gemakkelijk in de helm, zodat audio tijdens het rijden in- en uitgezonden kan worden. Dankzij het compacte ontwerp vanACS-RAM is het apparaat na installatie nauwelijks zichtbaar aan de buitenkant van de helm.



2-WEG BLUETOOTH INTERCOM


DeACS-RAM ondersteunt tweeweg Bluetooth-communicatie met een bereik tot 500 meter (0,3 mijl). DeACS-RAM heeft een 3-knops bediening waarmee gebruikers eenvoudig de functies van de helm tijdens het rijden kunnen bedienen. ACS -RAM is volledig opgeladen in 2,5 uur en heeft een spreektijd tot 12 uur.



SENA MOTORFIETSEN APP


KoppelACS-RAM aan de Sena Motorcycles app om veel van de functies van het apparaat binnen handbereik te hebben. Motorrijders kunnen de instellingen van het apparaat configureren en hebben toegang tot de rapide Aan de slag-gids vanaf hun smartphone.

Extra informatie

Merk Sena
Fabrikant SKU 8007730
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene