Motorband Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Grootte 190/55]

Motorband Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl [Grootte 190/55]

€ 304,92

€ 258,37

-15%
Verhoog je prestaties met motorbanden Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl. De keuze van motorliefhebbers.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Motorband Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl

De Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl motorband is de ideale keuze voor alle motorliefhebbers die op zoek zijn naar ultieme prestaties. Deze band is ontworpen door het gerenommeerde merk Dunlop, dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en expertise op het gebied van motorbanden. Met de Sportmax Roadsport 2 bewijst Dunlop opnieuw zijn expertise in de motorsport.

Deze band is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende motorrijders. Dankzij de geavanceerde technologie biedt hij uitzonderlijke grip op nat en droog wegdek, zodat je veilig en vol vertrouwen kunt rijden. Je kunt optimaal genieten van je motor, ongeacht de weersomstandigheden.

De Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl is ook ontworpen voor betere handling en stabiliteit in bochten. Hij heeft een geoptimaliseerd profielpatroon, dat voor gelijkmatige slijtage zorgt en de levensduur van de band verlengt. Je kunt dus vele kilometers rijden zonder je zorgen te hoeven maken over het wisselen van banden.

Deze band beschikt ook over Tl-technologie (tubeless), die zorgt voor een betere gewichtsverdeling en meer grip, waardoor de algehele prestaties van je motorfiets verbeteren. Bovendien is hij gebouwd met een snelheidsclassificatie van 75W, waardoor hij perfect is voor sportmotoren en toermotoren uit het topsegment.

Kortom, de Dunlop Sportmax Roadsport 2 Zr 17 M/C (75W) Tl motorband is de ideale keuze voor alle motorrijders die op zoek zijn naar een veilige, high-performance rit. Met zijn geavanceerde technologie, uitzonderlijke handling en stabiliteit garandeert deze band een ongeëvenaarde rijervaring. Vertrouw op Dunlop om je motor uit te rusten en geniet van een rit van hoge kwaliteit elke keer als je reist.

Extra informatie

Merk Dunlop
Fabrikant SKU 9000833
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 190/55 - Standaard Franse maten
Maathulp