Motorband Dunlop D110G M/C 36P Tt [Grootte 70/90-16]

Motorband Dunlop D110G M/C 36P Tt [Grootte 70/90-16]

€ 58,08

€ 52,67

-9%
De Dunlop D110G motorband is een must-have voor motorliefhebbers die op zoek zijn naar optimale prestaties. Ontdek hem nu!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Motorband Dunlop D110G M/C 36P Tt

De Dunlop D110G M/C 36P Tt motorband is een ideale keuze voor enthousiaste motorrijders die op zoek zijn naar optimale prestaties. Met zijn innovatieve ontwerp en geavanceerde technologie biedt deze band uitzonderlijke grip op alle ondergronden, of het nu nat of droog is. De band is geproduceerd door het beroemde merk Dunlop en belichaamt de kwaliteit en uitmuntendheid waar het bedrijf al tientallen jaren om bekend staat.

Deze band is speciaal ontworpen voor motorfietsen en garandeert een soepele rit en nauwkeurige handling, waardoor hij de ideale keuze is voor scherpe bochten en snel accelereren. Het agressieve profiel en de diepe groeven bieden superieure grip in de bochten, terwijl het robuuste profiel zorgt voor uitzonderlijke stabiliteit en duurzaamheid.

Of je nu een doorgewinterde racer bent of een motorrijder met een passie voor de open weg, de Dunlop D110G M/C 36P Tt motorband voldoet aan al je verwachtingen. Zijn superieure prestaties maken hem de keuze bij uitstek voor professionele rijders, terwijl zijn veelzijdigheid perfect is voor beginners.

Naast zijn uitzonderlijke prestaties heeft deze Dunlop band ook een robuust ontwerp dat een lange levensduur en slijtvastheid garandeert. De hoogwaardige rubbersamenstelling zorgt voor optimale grip op alle ondergronden, terwijl de stevige constructie hem bestand maakt tegen lekrijden en lekrijden.

Kortom, de Dunlop D110G M/C 36P Tt motorband is een must-have keuze voor alle rijders die op zoek zijn naar topprestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dankzij het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie kun je in alle veiligheid en vertrouwen volop genieten van het motorrijden. Laat niets je tegenhouden, kies voor het beste met Dunlop.

Extra informatie

Merk Dunlop
Fabrikant SKU 9001202
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 70/90-16 - Standaard Franse maten
Maathulp