Motorband Metzeler Me 888 Marathon Ultra B 15 M/C 76H Tl [Grootte 180/70]

Motorband Metzeler Me 888 Marathon Ultra B 15 M/C 76H Tl [Grootte 180/70]

€ 299,48

€ 257,67

-14%
Geniet van een uitzonderlijk lange levensduur en topprestaties met de Metzeler Me 888 Marathon Ultra B 15 M/C 76H Tl motorband.

Niet op voorraad

Beschrijving

Motorband Metzeler Me 888 Marathon Ultra B 15 M/C 76H Tl

Uitzonderlijke duurzaamheid, prestaties Metzeler

Specifiek ontworpen om de duurzaamheid en prestaties in natte omstandigheden te verbeteren

Uitzonderlijke duurzaamheid

De Metzeler ME 888 MARATHON™ ULTRA is de beste partner voor lange en veilige reizen op cruisers, tourers en hun versies custom.
Om deze doelstellingen te bereiken, hebben de ontwerpers Metzeler uiteindelijk de specificaties gecombineerd die de kenmerken van de banden bepalen: profiel, structure, loopvlak en rubbersamenstelling.
De vorm van de structure wordt gekenmerkt door een vlakke en brede geometrie die de spanningen die onder het contactoppervlak worden gegenereerd, opvangt en afvoert naar de zijwanden, waardoor het slijtageproces wordt beperkt. Om de regelmatigheid van de slijtage te verbeteren, zijn de dwarse loopvlakgroeven onderbroken en afgewisseld met rubberbruggen, wat resulteert in een sterker, stijver loopvlak om de spanningen te verminderen die worden doorgegeven aan de riem en het karkas.
De groefranden zijn kritieke gebieden voor de regelmatigheid van de slijtage. De groefribben van de ME 888 hebben verschillende hellingshoeken om in alle posities de beste werkingshoek te garanderen.
De polymeren in de rubbersamenstelling weerstaan slijtage, wat zorgt voor een betere slijtvastheid en een langere levensduur.

Grip op nat wegdek

Het profiel van de ME 888 MARATHON™ ULTRA is een evolutie van dat van de ME 880 en is ontworpen om uitstekend water af te voeren door de slijtage-uniformiteit over het hele profiel te vergroten. Daarnaast zorgt een hoog percentage silica in de rubbersamenstelling voor chemische grip op natte oppervlakken.

Extra informatie

Merk Metzeler
Fabrikant SKU 9002745
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 180/70 - Standaard Franse maten