Motorband Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl [Grootte 100/90-19]

Motorband Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl [Grootte 100/90-19]

€ 225,06

€ 190,85

-15%
Ontdek de Metzeler Cruisetec band, de ultieme keuze om de prestaties van je V-Twin motorfiets te verbeteren en te genieten van ongeëvenaarde rijsensaties.

Niet op voorraad

Beschrijving

Motorband Metzeler Cruisetec (F) M/C 57H Tl

Verbeterde prestaties

De ideale V-Twin band om de prestaties van V-Twins uit het verleden, heden en de toekomst te verbeteren.

Geniet van het rijplezier

Uitstekende handling en bochtengedrag

De CRUISETEC™ heeft als doel de handling van V-Twins te verbeteren dankzij de combinatie van Sport-touring afgeleide profielen en stijve karkassen. In een segment dat gedomineerd wordt door zware machines, blijft structure zich kenmerken door prestatiegerichte technologische oplossingen.

Maximale respons, zelfs op nat wegdek

Het hoge silica-gehalte van de bi-compound achterband zorgt voor rapide warmte en uitstekende chemische grip op nat asfalt, terwijl het ontwerp verbeterde mechanische grip biedt.
De nieuwe compounds worden gecombineerd met innovatieve structure elementen, terwijl de combinatie van polymeren en weekmakers van de laatste generatie het comfort op de grond optimaliseertempreinte.

Geniet van betere grip in bochten

De innovatieve compounds en hun verdeling op de achterband combineren prestaties en weerstand, waardoor zware machines met veel koppel meer precisie in bochten krijgen.

Perfectie en endurance

Behouden handling durant gedurende de hele levensduur van de band

De combinatie van een zuiver profielontwerp, een profiel met constante kromming en een bi-compound oplossing aan de achterkant zorgt voor gelijkmatige slijtage en een constant contactoppervlak met de grond in bochten terwijl het profiel van de band behouden blijft - of u nu hard solo rijdt of rustig beladen op duo. De CRUISETEC™ is ontworpen om te voldoen aan de eisen voor een lange levensduur van een V-Twin-band, maar de consistentie van zijn prestaties biedt ongeëvenaard rijplezier gedurende zijn hele levensduur.

Soepel en intuïtief rijden

Onovertroffen handling

De elasticiteit van het rubber op de schouders van de achterband vergroot het vertrouwen in de band en de stabiliteit over de maximale hoek. Het geeft de CRUISETEC™ een neutraal gedrag en maakt moeiteloos rijden mogelijk, 100% plezier.
Het nieuwe karkas heeft wijdverspreide maar strakkere koorden om een grotere rubberdikte en dus betere dempingseigenschappen te bieden. Het resultaat is een grondcontactoppervlak dat het zwevende effect van de voorband bij het uitkomen van bochten of op oppervlakken met weinig grip minimaliseert.

Meer vertrouwen en veiligheid

De beste in nat weer

De rubbersamenstelling met silica, in combinatie met een innovatief karkas en ontwerp, geeft u vertrouwen in uw banden, zelfs op natte wegen.

De CRUISETEC™ past zich perfect aan aan alle elektronische rijhulpsystemen

De rubbersamenstelling en structure zijn aangepast om trillingen te dempen, met name die van oudere ABS-systemen.

Extra informatie

Merk Metzeler
Fabrikant SKU 9002778
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 100/90-19 - Standaard Franse maten