Voorband motorfiets Bridgestone Battlax Classic Racing Cr11 R 18 Nhs Tl [Grootte 110/80]

Voorband motorfiets Bridgestone Battlax Classic Racing Cr11 R 18 Nhs Tl [Grootte 110/80]

€ 323,07

€ 258,46

-20%
Ontdek ultieme prestaties met de Bridgestone Battlax Classic Racing voorband voor motoren - precisie en sensatie gegarandeerd!
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Voorband motorfiets Bridgestone Battlax Classic Racing Cr11 R 18 Nhs Tl

GEVOEL EN PRECISIE

Combinatie van een hardere kern en een

DE NEC MEER ULTRA RIEMCONSTRUCTIE.

Geavanceerde variabele MS-riem (V-MS-Belt) met HTSPC-technologie, die een hoge remstabiliteit combineert met een evenwichtigere verdeling van de contactdruk bij het ingaan van de bocht.

dankzij een evenwichtiger verdeling van de contactdruk.

LOOPVLAKPATROON VOOR RACES

De CR11 bevat aspecten van Bridgestone's gegroefde raceband en Bridgestone 's nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wegraceprofielontwerp, om te voldoen aan de zware werkomgeving van de band.

WINNENBAND

Terwijl hij nog in de ontwikkelingsfase zat, won de Battlax Classic Racing CR11 band het klassiekeendurance Europees Kampioenschap van de FIM (Europe Endurance Classic). Tijdens de 4-uursendurance Biker's Classics op Spa-Francorchamps droeg de band bij aan de overwinning van de nr. 10 van het Poweracing-Japautoteam en hielp hij de nr. 5 van het Roadrunner-team aan de tweede plaats. In natte en moeilijke omstandigheden werden de beste rondetijd en het snelste tempo rapide geregistreerd door motoren uitgerust met Bridgestone banden.

Extra informatie

Merk Bridgestone
Fabrikant SKU 9004633
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 110/80 - Standaard Franse maten