Motorband Metzeler Sportec M9 Rr (F) R 17 M/C 54H Tl [Grootte 110/70]

Motorband Metzeler Sportec M9 Rr (F) R 17 M/C 54H Tl [Grootte 110/70]

€ 191,79

€ 160,34

-16%
Neem de controle over de weg met de Metzeler Sportec M9 Rr band, voor een sportieve, stressvrije rit op je motor.*
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 3 of 5 dagen

Beschrijving

Motorband Metzeler Sportec M9 Rr (F) R 17 M/C 54H Tl

Rijd op the onverwacht*

De Supersport band voor je dagelijkse bochtenwerk die het rijplezier verhoogt zonder je zorgen te maken over het onverwachte. Vergeet veranderende ondergronden en de grillen van het weer.
*Tem het onverwachte

Uitzonderlijke handling

Structure Stijf

De innovatieve technologie van de structure van de SPORTEC™ M9 RR biedt dynamisch meer ruimte voor het rubber, zonder dat dit ten koste gaat van de stijfheid.

Groot rijplezier

structure De stijfheid biedt rapide en voorspelbare feedback en biedt tegelijkertijd een plezierige en soepele rijervaring.

Opwarmtijd rapide, indrukwekkend gedrag op nat wegdek

De premier Supersportband met 100% silica

Dankzij een innovatief compoundingproces en de fijne ultra silica is de SPORTEC™ M9 RR de premier Supersportband die zowel voor als achter voor 100% uit silica bestaat.

Hoge grip vanuit de premier bocht

De SPORTEC™ M9 RR presteert optimaal, zelfs bij lage temperaturen. Door op te warmen rapide kun je vol vertrouwen genieten van je premier bocht.

Supersport loopvlakpatroon geoptimaliseerd voor waterafvoer

Het centrale contactvlak voert water efficiënt af naar de aangrenzende langsgroeven. De groeven bieden uitzonderlijke stabiliteit door meer water af te voeren naarmate de snelheid toeneemt en de weersomstandigheden verslechteren.

Onberispelijke grip voor elke uitdaging

Veel grip in bochten, constante prestaties

De structure dual compound Cap & Base bestaat uit een zachte compound op de schouders, voor veel grip in bochten, en een hardere compound in het midden van de band voor constante prestaties en 'thermische balans'. Ongeacht de mate van natheid of de staat van het wegdek, de geboden grip laat je niet in de steek.

Hoge stabiliteit in een rechte lijn, onberispelijk vertrouwen in de bocht

Directionele centrale groeven bieden stabiliteit wanneer je in een rechte lijn rijdt. De groeven in de bochten zorgen voor maximale grip en perfecte feedback in de bochten. Slick schouders zorgen voor nog meer rijvertrouwen wanneer je onder een volle hoek rijdt.

Maximale prestaties gedurende de hele levensduur van de band:

Equilibre geoptimaliseerde thermische

De 100% silica rubbersamenstelling voorkomt oververhitting en behoudt de integriteit van de band, voor maximale prestaties gedurende de levensduur van de band.

Uitgebreide bi-compound

De bi-compound die zowel voor als achter wordt gebruikt optimaliseert de slijtvastheid en verlengt de levensduur met meer dan 10% *

* in vergelijking met de SPORTEC™ M7 RR.

Extra informatie

Merk Metzeler
Fabrikant SKU 9004655
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 110/70 - Standaard Franse maten