Scooterband Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl [Grootte 120/70-12]

Scooterband Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl [Grootte 120/70-12]

€ 173,03

€ 138,42

-20%
Optimaliseer je prestaties met Dunlop TT93 GP banden, speciaal ontworpen voor sportieve scooters. Kwaliteit en betrouwbaarheid van Dunlop.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Scooterband Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl

De Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl scooterband is een hoogwaardige keuze voor veeleisende scooterrijders. Ontworpen door het gerenommeerde merk Dunlop, is deze band speciaal ontworpen voor scooters en biedt een optimale rijervaring op zowel stedelijke als landelijke wegen.

De nom "Tt93 Gp" verwijst naar de Tourist Trophy race, waar Dunlop talloze races heeft gewonnen. Dit toont de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid van deze band. Met een snelheidsclassificatie van 51L is hij perfect voor hoge snelheden en zorgt hij voor nauwkeurige handling en stabiliteit bij hoge snelheden.

Deze band is voorzien van Dunlop technologie voor superieure grip op natte en droge wegen, wat de veiligheid van de bestuurder ten goede komt. Bovendien garanderen de robuuste constructie en het geoptimaliseerde profiel een lange levensduur, zodat je vele kilometers kunt afleggen zonder je band te hoeven verwisselen.

De Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl scooterband is perfect voor rijders die op zoek zijn naar uitzonderlijke rijprestaties en maximale veiligheid. Of je nu in de stad rijdt of op langere wegen, deze band geeft je een plezierige en betrouwbare rijervaring.

Dus als je op zoek bent naar een scooterband van hoge kwaliteit, kies dan voor Dunlop Tt93 Gp M/C 51L Tl. Met zijn vertrouwde merk en bewezen prestaties zul je niet teleurgesteld worden. Verbeter je rijervaring vandaag nog met deze eersteklas scooterband.

Extra informatie

Merk Dunlop
Fabrikant SKU 9005144
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 120/70-12 - Standaard Franse maten
Maathulp