Scooterband Metzeler Roadtec 59L Tl [Grootte 130/70-10]

Scooterband Metzeler Roadtec 59L Tl [Grootte 130/70-10]

€ 84,70

€ 67,76

-20%
Ontdek de Metzeler Roadtec scooterband, veelzijdig en flexibel voor alle weersomstandigheden. Rij met vertrouwen met Metzeler.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Scooterband Metzeler Roadtec 59L Tl

De ROADTEC™ Scooter onderscheidt zich door zijn extreme flexibiliteit en veelzijdigheid in alle weers-, temperatuur- en wegomstandigheden, in stedelijke omgevingen en nog veel meer.

Grip in alle omstandigheden

Een verbeterde profielsamenstelling met een hoog silicagehalte in combinatie met een optimale plaatsing van groeven en lamellen die de mechanische en chemische grip in alle situaties verbeteren.

De rubbersamenstelling op de schouder heeft een hoger percentage silica voor een beter gevoel in bochten, vooral op nat wegdek.

Het profiel in het midden is een mengsel van silica en carbon black om de stabiliteit bij hoge snelheden, de warmteverspreiding en de balans tussen slijtvastheid en grip te verbeteren.

Veelzijdigheid voor alle seizoenen

Het hoge silicagehalte biedt maximale flexibiliteit en veelzijdigheid bij uiteenlopende temperaturen en wegomstandigheden, in stedelijke gebieden en nog veel meer.

De ROADTEC™ Scooter is daarom de ideale oplossing voor mobiliteit in alle seizoenen, ongeacht het weer en de temperatuur, hij presteert uitstekend in alle situaties.

Superieur rijgedrag en comfort

Alle structuren van de ROADTEC™ Scooter hebben een adaptief rijgedrag en een licht gewicht dat het rijgedrag en het rijcomfort verbetert. Dankzij de innovatieve afgeronde profielen is hetempreinte gebied kort en breed, wat niet alleen het brandstofverbruik vermindert, maar ook de gelijkmatigheid van de slijtage verhoogt en zorgt voor een progressief rijgedrag en een gevoel van veiligheid in bochten.

Het grotere oppervlak verdeelt het gewicht van het voertuig en de acceleratiekracht over een groter gebied, waardoor de druk op het rubber en oververhitting worden verminderd.

Veiligheid op nat wegdek met weinig grip

Het profielontwerp van de ROADTEC™ Scooter is gebaseerd op de bekroonde ROADTEC™ 01, die nu lamellen heeft voor optimale efficiëntie op scooters.

Dit profielontwerp is ontwikkeld om de mechanische tractie te verbeteren, met een duidelijk merkbaar voordeel tijdens het accelereren en remmen.

De vorm en lay-out dragen in grote mate bij tot een maximale waterafvoer en mechanische grip.

Het wegdek heeft veel groeven en tegelijkertijd veel rubber in contact met de weg, wat de mechanische grip, de waterafvoer en het gevoel van veiligheid verbetert; het zorgt ook voor meer rubber in contact met de grond, vooral in het midden van de hoek, wat zorgt voor betere grip vanaf het begin van de bocht.

De voorband heeft talrijke dwarsgroeven die zich als afzonderlijke elementen aan het asfalt hechten en de hoeveelheid afgevoerd water vergroten, terwijl korte lamellen die in de tegenovergestelde richting lopen de stabiliteit en controle tijdens het remmen verbeteren. De groeven zorgen ook voor meer grip op ondergronden met weinig grip en verkorten de opwarmtijd.

De achterband heeft brede, lange lamellen in tegengestelde richting die verschillende effecten combineren: bij het accelereren verbeteren de groeven de tractie, vooral op ondergronden met weinig grip, en bij het remmen voorkomen de lamellen zijdelingse bewegingen en verhogen ze de stabiliteit.

Extra informatie

Merk Metzeler
Fabrikant SKU 9005198
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 130/70-10 - Standaard Franse maten