Motorfiets wiel Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt [Grootte 110/85-19]

Motorfiets wiel Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt [Grootte 110/85-19]

€ 128,26

€ 112,79

-12%
Domineer het motorcrosscircuit met het Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt stuur, de maatstaf voor prestaties.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 2 of 4 dagen

Beschrijving

Motorfiets wiel Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt

Het Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt motorwiel is een product van topkwaliteit dat is ontworpen voor motorcrossliefhebbers. Vervaardigd door het beroemde merk Pirelli, is dit wiel speciaal ontworpen om maximale prestaties te bieden op het meest veeleisende terrein.

De band Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt is ontwikkeld met behulp van de nieuwste geavanceerde technologie om uitzonderlijke grip en handling te garanderen. Het speciale profiel biedt optimale tractie in bochten en ongeëvenaarde stabiliteit op gladde oppervlakken.

De band is ontworpen voor middelgrote motorfietsen en biedt een superieure slijtvastheid, waardoor het een ideale keuze is voor langeafstandsraces. Bovendien zorgt het robuuste, duurzame ontwerp voor een hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Als motorcrossliefhebbers weten we hoe belangrijk point betrouwbare banden met hoge prestaties zijn. Met het Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt motorwiel kun je er zeker van zijn dat je altijd de controle over je motor hebt, welke uitdagingen je ook tegenkomt op het circuit.

Aarzel niet om voor je motorcrossbanden te vertrouwen op het wereldberoemde merk Pirelli. Bestel nu het Pirelli Scorpion Mx32 Mid Soft Nhs 61M Tt motorwiel en geniet van een ongeëvenaarde rijervaring op elk terrein.

Extra informatie

Merk Pirelli
Fabrikant SKU 9005273
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 110/85-19 - Standaard Franse maten