Scooterband Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl [Grootte 100/90-10]

Scooterband Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl [Grootte 100/90-10]

€ 68,37

€ 65,71

Geef je rijervaring een boost met Pirelli Diablo Rosso scooterbanden, ontworpen voor maximale prestaties en precisie.

Niet op voorraad

Beschrijving

Scooterband Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl

De Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl scooterband is een kwaliteitskeuze voor motorrijders die op zoek zijn naar een high performance band voor hun scooter. Geproduceerd door het beroemde merk Pirelli, is deze band speciaal ontworpen voor scooters en biedt superieure grip en handling op de weg.

De Diablo Rosso is voorzien van Tl-technologie (Tubeless), die een binnenband overbodig maakt, het risico op lekrijden vermindert en meer stabiliteit biedt bij hoge snelheden. De 56J snelheidsclassificatie garandeert een veilige rit bij snelheden tot 100 km/u.

Dankzij het V-vormige profiel en de diepe groeven biedt de band uitstekende tractie op natte en droge wegen en zorgt hij voor een korte remweg. Bovendien zorgt het hoogwaardige rubberontwerp voor gelijkmatige slijtage, waardoor de levensduur van de band wordt verlengd.

Voor scootmobielliefhebbers biedt de Pirelli Diablo Rosso ook uitzonderlijke prestaties in bochten dankzij de Dual Compound-technologie, die een verschillende rubbersamenstelling gebruikt voor het midden en de randen van de band. Dit zorgt voor betere grip in scherpe bochten en meer stabiliteit in een rechte lijn.

Als leider in de bandenindustrie staat Pirelli bekend om zijn producten van hoge kwaliteit en zijn toewijding aan innovatie en prestaties. Met de Diablo Rosso scooterband ben je verzekerd van een veilige en plezierige rit, terwijl je geniet van een stijlvol en modern design.

Of je nu een dagelijkse rijder bent of een fervent motorrijder, de Pirelli Diablo Rosso is de perfecte keuze voor je scooter. Breng je veiligheid of rijplezier niet in gevaar met inferieure banden. Kies voor het beste met de Pirelli Diablo Rosso (F/R) 56J Tl scooterband.

Extra informatie

Merk Pirelli
Fabrikant SKU 9005283
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat 100/90-10 - Standaard Franse maten