Binnenband Kenda 180/80-14 TR4 [Grootte 1,3 mm]

Binnenband Kenda 180/80-14 TR4 [Grootte 1,3 mm]
€ 26,02
Ontdek de Kenda binnenband voor je motor, in 180/80-14 met TR4 ventiel. Topkwaliteit van Kenda.

Niet op voorraad

Beschrijving

Binnenband Kenda 180/80-14 TR4

De Kenda 180/80-14 TR4 binnenband is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen voor motorliefhebbers. Vervaardigd door het beroemde merk Kenda, is deze binnenband speciaal ontworpen om superieure prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid te bieden.

Of je nu een amateurcoureur of een ervaren racer bent, de Kenda binnenband zal je beste bondgenoot op de weg zijn. Deze binnenband is ontworpen voor een breed scala aan motorfietsen, waardoor het een ideale keuze is voor rijders van alle niveaus.

Dankzij de hoogwaardige rubberen constructie biedt deze binnenband een superieure weerstand tegen slijtage en lekrijden. Je hoeft je geen zorgen te maken over ruwe wegen of moeilijk terrein, want de Kenda binnenband is ontworpen om alle omstandigheden te weerstaan.

Als motorrijder zijn de prestaties van je motor essentieel. De Kenda tube is ontworpen om uitzonderlijke grip te bieden, wat zich vertaalt in betere tractie en handling op de weg. Je kunt je vol vertrouwen op het rijden concentreren, wetende dat je Kenda tube maximale stabiliteit en veiligheid biedt.

Bovendien is deze binnenband eenvoudig te monteren, zodat je minder tijd hoeft te besteden aan de voorbereiding van je fiets en meer tijd hebt om van je passie te genieten. Met de Kenda binnenband krijg je een product van topkwaliteit dat voldoet aan je verwachtingen op het gebied van prestaties en betrouwbaarheid.

Laat een binnenband van slechte kwaliteit je rijplezier niet bederven. Kies Kenda 180/80-14 TR4 voor een vlekkeloze rijervaring. Met Kenda kun je er zeker van zijn dat je met vertrouwen en in alle veiligheid rijdt. Bestel nu en ervaar zelf waarom de Kenda binnenband de voorkeur geniet van motorrijders over de hele wereld.

Extra informatie

Merk Kenda
Fabrikant SKU 9006866
Kleur zwart/zilver
Kleur Zwart
Maat 1,3 mm - Standaard Franse maten