Sleutelhanger Ixon PC3 Aprilia 24

Sleutelhanger Ixon PC3 Aprilia 24
€ 5,04
De Ixon PC3 Aprilia 24 sleutelhanger: een essentieel accessoire voor motorfans die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Sleutelhanger Ixon PC3 Aprilia 24

De Ixon PC3 Aprilia 24 sleutelhanger is een essentieel accessoire voor tous fans van motoren en het merk Aprilia. Met zijn moderne, elegante design geeft hij een vleugje stijl aan je sleutels en laat je je passie voor motoren zien.

Deze sleutelhanger is gemaakt door het beroemde merk Ixon, dat gespecialiseerd is in uitrustingen voor motorrijders, en is van onberispelijke kwaliteit. Hij is gemaakt van stevig metaal voor een onovertroffen duurzaamheid en wordt geleverd met een stalen ring voor al je sleutels.

Het ontwerp is geïnspireerd op de beroemde Aprilia 24 motorfiets, met een logo in reliëf op de voorkant van de sleutelhanger. Hij is ook voorzien van een karabijnhaak voor eenvoudige bevestiging aan je riem, rugzak of motor.

Of je nu een verzamelaar van motorartikelen bent of gewoon op zoek naar een stijlvolle en praktische sleutelhanger, de Ixon PC3 Aprilia 24 sleutelhanger is echt iets voor jou. Het is het ideale cadeau voor tous motor- en Aprilia-liefhebbers.

Deze sleutelhanger is niet alleen een modeaccessoire, maar ook een manier om je steun te betuigen aan het Aprilia-team tijdens je motoruitstapjes of zelfs dagelijks. Toon met trots je kleuren en je liefde voor motorrijden met deze sleutelhanger Ixon PC3 Aprilia 24.

Mis dit must-have accessoire voor tous motorliefhebbers niet. Voeg de Ixon PC3 Aprilia 24 sleutelhanger nu toe aan je collectie en maak indruk op je motorvrienden!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 920325024-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1