Motorjack vrouw Ixon Striker

Motorjack vrouw Ixon Striker

Beginnend op: € 191,57

€ 159,40

-17%
Profitez de 10% de réduction sur ce produit avec le code IXON10 !

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 191,57

€ 159,40

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjack vrouw Ixon Striker

De STRIKER is het symbool van watIXON tot een succes heeft gemaakt: het heeft alle essentiële eigenschappen voor rijcomfort en veiligheid. Deze jas zal je bondgenoot zijn in het tussenseizoen: hij is licht, waterdicht en heeft een uitneembare thermische voering om je aan te passen aan veranderende temperaturen. Je zult dol zijn op de op sport geïnspireerde look met zijn scherpe lijnen, en je kunt je stijl laten gelden dankzij de enorme keuze aan beschikbare kleuren! Dit kledingstuk heeft een REGULAR snit: voor alle lichaamsvormen kies je je gebruikelijke maat. De REGULAR snit volgt de lijnen van het lichaam en zweeft eromheen, zodat het niet baggy is maar ook de anatomie van de ruiter niet omarmt, voor een evenwichtig gevoel van comfort. Deze snit past zich aan verschillende lichaamsbouw aan en biedt meer compromissen dan een FIT-snit.


KIES JE FAVORIETE KLEUR!



Wat is jouw favoriete kleur? Welke kleur heeft jouw fiets? Met de ruime keuze aan kleuren voor dit roadsterjack, kies je de STRIKER die het beste bij je past!


UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING


De STRIKER is een zeer complete jas en biedt geweldige prestaties voor zijn prijsklasse. Het is waterdicht en ademend en heeft een uitneembare thermische voering. Aan weerszijden van de romp zitten modulaire ventilatieopeningen met ritssluitingen voor een luchtstroom als de temperatuur stijgt. Er zijn ook binnen- en buitenzakken voor al je essentials.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100102054-1067
Kleur zwart/goud
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene