Motorjack vrouw Ixon Ilana Evo

Motorjack vrouw Ixon Ilana Evo

Beginnend op: € 241,99

€ 200,20

-17%
Profitez de 10% de réduction sur ce produit avec le code IXON10 !

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 241,99

€ 200,20

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjack vrouw Ixon Ilana Evo

DeILANA EVO volgt u overal! Dankzij het 3-in-1 systeem met twee uitneembare voeringen en het hoge ventilatievermogen kan deze textieljas gemakkelijk worden aangepast aan al uw rijomstandigheden.

3 in 1 systeem en ventilatie voor een totale aanpassing

DeILANA EVO kan u het hele jaar door vergezellen. Het past zich aan alle seizoenen aan dankzij de twee uitneembare voeringen: het uitneembare waterdichte en ademende membraan beschermt u tegen de regen, de uitneembare thermische voering stelt u in staat de kou te bestrijden. Wanneer de temperaturen stijgen, laat de jas u niet in de steek: zodra de twee uitneembare voeringen zijn verwijderd, kunt u genieten van een grote luchtcirculatiecapaciteit. De ventilatie wordt aan de buitenkant vergemakkelijkt door meerdere Hard Mesh panelen op de borst, mouwen, schouders en rug, en aan de binnenkant door 3D Mesh panelen (kraag, centrale flap, manchetten, taille) op de vaste voering.

Meerdere aanpassingen voor optimaal comfort

DeILANA EVO past zich niet alleen aan de seizoenen aan, maar ook aan uw morfologie dankzij de vele aanpassingen. De jas is uitgerust met drukknopen bij de biceps, lipjes en kruisjes bij de polsen, en aantrekbanden en kruisjes onderaan de jas.

Beschermd rijden en toch blijven ventileren!

Het ILANA EVO jack is uitgerust met IX-PROFLEX SEKA-1 protectie op de schouders en ellebogen, CE Level 1 protectie ontwikkeld door IXON om flexibiliteit en ventilatie te bevorderen. Om deze beschermingen op te nemen en tegelijkertijd een maximale luchtcirculatie te bevorderen, zijn de zakken voor de beschermingen gemaakt van 3D Mesh.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100102058-1135
Kleur zwart/kool/zilver
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene