Motorjack voor dames Ixon striker air

Motorjack voor dames Ixon striker air

Beginnend op: € 171,41

€ 143,06

-17%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 171,41

€ 143,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjack voor dames Ixon striker air

Naast zijn aantrekkelijke, sportieve look zal dit textieljack u verleiden met zijn ventilatievermogen, maar ook met zijn optimale comfort dankzij de gekozen materialen.

EXCELLENT VENTILATIECAPACITEIT
Wanneer de temperaturen stijgen, weet de STRIKER AIR LD hoe hij u koel moet houden! De ventilatie wordt vergemakkelijkt door meerdere Mesh inzetstukken op de buik, mouwen, schouders en rug. //autres De troeven van dit textieljack zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie: de vaste Mesh voering heeft 3D Mesh panelen op de kraag, op de centrale flap en op de onderrug.

RIPSTOP STRETCH MATERIAAL EN AANPASSINGEN VOOR UW COMFORT
Met zijn materiaalkeuze draagt de STRIKER AIR LD bij tot uw rijplezier. STRIKER AIR De jas maakt gebruik van Ripstop Stretch, een textielmateriaal dat zowel zeer beschermend is door zijn constructie als zeer comfortabel door zijn vermogen om te rekken. // Bovendien kunt u met de stretchlipjes op de manchetten en de onderkant van de jas de LD comfortabel aanpassen aan uw lichaamsvorm.

RIDE PROTECTED WHILE REMAINING VENTILATED!
De STRIKER AIR LD jas is uitgerust met IX-PROFLEX SEKA-1 protecties op de schouders en ellebogen, CE Level 1 protecties ontwikkeld door IXON om flexibiliteit en ventilatie te bevorderen. // Om deze protecties op te nemen en tegelijkertijd maximale luchtcirculatie te bevorderen, zijn de zakken voor de protecties gemaakt van 3D mesh.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100102060-1019
Kleur zwart/wit/fushia
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten