Dames sweatshirt met motor Ixon Touchdown

Dames sweatshirt met motor Ixon Touchdown

Beginnend op: € 171,41

€ 142,50

-17%
Het dames-motorsweatshirt Ixon Touchdown: motorkleding in de hoodie look om je passie in stijl uit te leven!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 171,41

€ 142,50

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames sweatshirt met motor Ixon Touchdown

Hier is een uniek product! tous Met de TOUCHDOWN L kun je genieten van echte motorkleding met de look van een hoodie voor het dagelijks leven. Dankzij de constructie biedt hij een indrukwekkend comfort. De TOUCHDOWN L is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en maten en is de ideale keuze als je op zoek bent naar de ultieme combinatie van look en comfort tijdens het uitgaan. Dit kledingstuk heeft een FIT snit: afhankelijk van je lichaamsbouw kan het de voorkeur hebben om een maat boven je gebruikelijke maat te kiezen. De FIT snit is nauwsluitend, wat betekent datelle de anatomie van de rijder volgt zodat het kledingstuk met het lichaam meebeweegt. Deze snit is beter geschikt voor een slank postuur en biedt minder compromissen dan een REGULAR snit.
De TOUCHDOWN L is gemaakt van katoen en polyester mesh aan de buitenkant en zacht mesh aan de binnenkant. Deze combinatie van technische stoffen biedt optimale bescherming zonder extra gewicht of omvang. Het resultaat is een sweatshirt ultra dat comfortabel en leuk is om te dragen tijdens je woon-werkverkeer. Pas hem maar eens op maat!
Voor je rijplezier is het TOUCHDOWN L jack voorzien van fanom® schouder- en elleboogbeschermers. Dankzij een slim ontworpen geïnjecteerde structure die maximaal comfort biedt, zijn de fanom® protectoren ultra flexibel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!
Veel van de details van TOUCHDOWN L helpen om deze uitrusting functioneler te maken. De capuchon heeft een opening aan de achterkant om de wind buiten te houden tijdens het rijden en een reflecterende print voor je veiligheid. Bovendien zorgen de ribboorden aan de mouwen voor een optimale pasvorm. Tot slot zijn de 2 buitenzakken voorzien van ritssluitingen, zodat je je essentiële spullen gemakkelijk mee kunt nemen.
- CE-gecertificeerd, klasse A, in overeenstemming met EN 17092-4:2020 - Fanom® elleboog-/schouderbeschermers type A niveau 1 - Zak voor rugbescherming (optioneel verkrijgbaar)
- Buitenstof: Katoen / Polyester mesh - Binnenstof: Zacht mesh - Verstelmogelijkheden : Mouwen: geribd - Kap: elastisch trekkoord - Zakken: 2 buitenzakken
- Snit: Pasvorm

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100102068-6014
Kleur GREGE
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1