Motorjack vrouw Ixon Arma

Motorjack vrouw Ixon Arma

Beginnend op: € 120,99

€ 101,76

-16%
Ga in stijl de weg op met de dames motorjas Ixon Arma - de perfecte keuze voor motorliefhebbers Trail.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,99

€ 101,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjack vrouw Ixon Arma

De Ixon Arma motorjas voor dames is de perfecte keuze voor vrouwelijke motorliefhebbers Trail. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert deze jas stijl, comfort en veiligheid perfect.

Deze jas is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt optimale bescherming tegen de elementen, zodat je met een gerust hart van je rit kunt genieten. De snit, speciaal ontworpen voor vrouwen, laat je figuur beter uitkomen en geeft je volledige bewegingsvrijheid.

Maar deze jas is niet alleen mooi, hij is ook zeer functioneel. Met de vele zakken kun je je persoonlijke spullen veilig opbergen. Bovendien is het voorzien van CE-goedgekeurde schouder- en elleboogbescherming voor maximale veiligheid bij een val.

Het merk Ixon staat bekend om zijn kwaliteitsproducten en oog voor detail. De Ixon Arma motorjas voor dames is daarop geen uitzondering, met zijn zorgvuldige afwerking en moderne ontwerp. Je kunt stijlvol en elegant rijden terwijl je perfect beschermd bent.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een beginner, deze jas is geschikt voor alle situaties. Dankzij de uitneembare voering kun je hem in alle seizoenen gebruiken. In de winter houdt de voering je warm, terwijl je in de zomer elle kunt verwijderen voor een betere luchtcirculatie.

Doe geen concessies aan je veiligheid en comfort op de weg. Kies voor de Ixon Arma damesmotorjas, een veilige en stijlvolle keuze voor al je motoravonturen. Bestel hem nu en maak je klaar voor onvergetelijke ervaringen op je twee wielen.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 100102077-1001
Kleur ZWART
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1