Motorjas Ixon M-Njord

Motorjas Ixon M-Njord

Beginnend op: € 383,16

€ 316,19

-17%
Kies voor het M-NJORD jack vanIxon, ideaal voor motorrijders die op zoek zijn naar koelte dankzij de ventilatiezones in hard mesh en 4-way stretch mesh.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 383,16

€ 316,19

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjas Ixon M-Njord

Het M-NJORD jack is ontworpen voor warme klimaten: de enorme ventilatiezones van hard mesh en 4-way stretch mesh zijn ontworpen voor je comfort als hoge temperaturen een uitdaging worden. Profiteer in het geval van een stortbui van het waterdichte jack met IN&OUT MEMBRANE-systeem, dat je onder of over je kleding draagt, afhankelijk van de intensiteit van de regen, en zelfs zelfstandig als je van de fiets af bent.
De elegantie, de materialen en het ontwerp van het M-NJORD jack roepen op tot avontuur. Het maken van Touring-producten vereist unieke expertise en onze teams gaan deze uitdaging elke dag aan. Ontworpen voor de meest gewaagde road-trips, M-NJORD zal je vergezellen en je het rijden gemakkelijk en veilig maken.//Slip on voor nieuwe sensaties!
Dankzij een slim ontworpen geïnjecteerde structure bieden ze je maximaal comfort: Fanom® protectoren zijn ultra flexibel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!
- CE-gecertificeerd model, klasse AA, voldoet aan de norm EN 17092-3:2020
- fanom® elleboog-/schouderbescherming type A niveau 1
- Zak voor fanom® elleboog-/schouderbescherming type B niveau 2 (optioneel verkrijgbaar)
- Zakken voor fanom® borstbeschermers (beschikbaar als optie)
- Zak voor rugbescherming (beschikbaar als optie)
- Buitenstof: Harde mesh + Polyester ripstop + 4-weg stretch mesh
- Binnenstof: Zachte mesh + 3D Mesh
- Verstelbare pasvorm : Verstelbaar kraagbevestigingssysteem - Biceps: drukknopen op elastische singels - Onderarmen: drukknopen op elastische singels - Manchetten: drukknopen op elastische singels - Taille: singels nylon + gesp - In hoogte verstelbare tailleband - Onderkant: elastisch koord + tanka - Elastische manchetten + regenjack onderkant - 270° jack/broek verbindingsrits
- Zakken: 6 buitenzakken: 2 klepzakken voor + 2 zijzakken met bevestigingsband voor passagier + 2 achterzakken (waarvan 1 waterdicht met ritssluiting) - 2 binnenzakken - 2 zakken op regenjack
- Snit: Pasvorm
- Stretch aan binnenkant armen en zijkanten voor optimaal comfort
- Neopreen kraag met nekversterking

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 105101086-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1