Damesfietsbroek Ixon M-SKD PT

Damesfietsbroek Ixon M-SKD PT

Beginnend op: € 403,32

€ 320,02

-21%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 403,32

€ 320,02

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damesfietsbroek Ixon M-SKD PT

De M-SKD PT LADY motorbroek, een premium uitrusting in ons Adventure-assortiment, is veelzijdig genoeg om je effectief te begeleiden in alle seizoenen, onder alle omstandigheden en op elk terrein! Ervaar de voordelen van een gelamineerd product met XDRY3L-technologie en ontdek een nieuwe standaard van waterdichtheid en ventilatie voor uw comfort tijdens het gebruik. De broek heeft ook een DWR (Durable Waterproof Repellency) Teflon™-behandeling voor nog meer draag- en schoonmaakgemak. Versla de kou met de hoogwaardige uitneembare thermische voering. Reken af met hoge temperaturen door gebruik te maken van de ventilatieopeningen met magneetsysteem FIDLOCK® voor geforceerde luchttoevoer. Kortom, dankzij het zeer hoge niveau van technische functies zal de M-SKD PT LADY broek een uitstekende bondgenoot zijn als je begint aan je ultieme ontdekkingsreizen! Dit kledingstuk heeft een REGULAR snit: voor alle lichaamsvormen kiest u uw gebruikelijke maat. De REGULAR snit volgt de lijnen van het lichaam terwijl het er omheen zweeft, d.w.z. het is niet baggy, maar het omhelst de anatomie van de rijder ook niet, voor een evenwichtig gevoel van comfort. Deze snit past zich aan verschillende lichaamsbouw aan en biedt meer compromissen dan een FIT-snit.

TROTSEER ALLE SEIZOENEN

Ons ontwerpwerk was gericht op een duidelijk doel: veelzijdigheid. De M-SKD PT LADY is een motorbroek gemaakt van gelamineerd Softshell en past zich aan alle seizoenen aan. Waterdicht door de buitenlaag, met een uitneembare thermische voering en directe ventilatie met magnetisch sluitsysteem FIDLOCK®, zal deze broek je effectief vergezellen op al je motoravonturen in de winter, het tussenseizoen en de zomer!

FANOM® TECHNOLOGIE REVOLUTIONEERT BESCHERMING VOOR UW COMFORT

Voor jouw rijplezier is de M-SKD PT Lady broek voorzien van fanom® bescherming op de heupen en knieën. Dankzij een slim ontworpen geïnjecteerde structure die maximaal comfort biedt, zijn de fanom® beschermers ultra flexibel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!

PROFITEER VAN DE XDRY3L TECHNOLOGIE EN DE VOORDELEN VAN GELAMINEERDE UITRUSTING

Voor meer efficiëntie wordt de waterdichtheid van de M-SKD PT LADY broeken rechtstreeks door de buitenlaag gegarandeerd dankzij de gelamineerde constructie: de XDRY3L technologie integreert het door IXON ontwikkelde waterdichte membraan rechtstreeks in het buitenmateriaal door middel van een lamineerproces, d.w.z. een proces waarbij verschillende lagen in één enkel materiaal worden samengevoegd. Gelamineerde constructie biedt een duidelijk voordeel: in het geval van regen zal het buitenmateriaal van je uitrusting niet nat worden. Gelamineerde constructie biedt ook een uitstekend voordeel als je te maken hebt met hitte: als je de ventilatieopeningen opent, komt de koele lucht direct op je lichaam zonder dat de stroom door een extra waterdicht, ademend membraan moet.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 200102036-6029
Kleur zand/zwart/rood
Kleur Beige
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene