Motorfiets leren broek Ixon Vortex 3

Motorfiets leren broek Ixon Vortex 3

Beginnend op: € 458,78

€ 378,22

-18%
Leren motorbroek Ixon Vortex 3: ultieme prestaties en comfort voor veilig rijden. Ontdek de Vortex 3 collectie van Ixon.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 458,78

€ 378,22

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorfiets leren broek Ixon Vortex 3

Voor ontspannen dagen op het circuit of op de weg biedt de VORTEX 3 PT het beste van het VORTEX 3 pak in een broek, met andere woorden alle technische eigenschappen van een nieuwe generatie producten die volledig intern zijn ontwikkeld met onze MotoGP-teams. Tot in het kleinste detail is de VORTEX 3 PT gewijd aan prestaties.
Uit het erfgoed van Vortex heeft dit nieuwe model alleen de nom en de feedback behouden! Dit legendarische Racing product is volledig opnieuw uitgedacht en ontworpen om het tot een uitzondering te maken in het racing segment, door comfort, veiligheid en dynamiek te bieden. Ixon transformeert je ervaring in speciale momenten.
Dynamiek, atletiek en prestaties, de intensiteit van de Vortex3 broek is direct voelbaar vanaf premier. De nauwsluitende pasvorm geeft ze een resoluut sportieve stijl, terwijl de stretchpanelen nylon, lycra en flex inzetstukken en 3D mesh verstevigingen ongeëvenaard comfort bieden.
Ons werk in de competitie is een voortdurende verbetering van onze expertise. Naast design is het onze plicht om je maximale veiligheid te bieden met elk van onze producten racing.
- CE-gecertificeerd model, klasse AAA, in overeenstemming met norm EN 17092-2:2020 - BETAC type B level 1 kniebeschermers gebruikt in MotoGP® - YF C30 type B level 2 geventileerde heupbeschermers - Plaatselijke microperforaties om de naden te beschermen - Dubbele laag leer op het zitvlak - Geschuimde stuitbeenbescherming - YKK nylon8 ritssluiting met zelfsluitende gulp en scheenbeenritsen - Dubbele taillebandsluiting : drukknoop + metalen haak - Semi-blokkerende kuitritsen - Volledig beveiligde dubbele omgeslagen naden voor tous montage.
- Buitenstof: Leer + Nylon 4-way stretch- Binnenstof: Zacht gaas + vaste Lycra- Verstelmogelijkheden : Kuituitsparing met rits - Elastische tailleband - 270° jack/broek verbindingsrits - Accessoires: Nieuwe bi-density polymeer ODA's op knieën - Verwijderbare, vervangbare en in positie verstelbare RACE 2.0 knee sliders, gebruikt in MotoGP® - Antislippanelen op schenen voor betere grip in laarzen - Enkelbanden om benen aan taillebanden te bevestigen - Taillebanden om aan taillebanden te bevestigen.
- Snit: Slim-Fit op het lichaam- Nylon 4-way stretchpanelen bij kruis + benen voor verstelbaarheid en bewegingsgemak- Naadloze 4-way dubbellaagse inzetstukken bij enkels voor optimaal comfort in flexzones tijdens het hardlopen- Accordion flex bij taille/knieën achter voor flexibiliteit- 3D Mesh-versteviging bij dijen voor optimale luchtcirculatie en betere bescherming op gevoelige plekken- Plaatselijke microperforaties voor optimale ventilatie- Luchtstroomzakje in 3D Mesh op knie- en heupbeschermers. voor een betere luchtcirculatie tussen het lichaam en de bescherming- 3D Mesh-versteviging met 600D tegenversteviging op de dijen

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 200201013-1050
Kleur ZWART/GEL
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1