Motorbroek Ixon marco

Motorbroek Ixon marco

Beginnend op: € 181,49

€ 150,67

-17%
Profitez de 10% de réduction sur ce produit avec le code IXON10 !

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 181,49

€ 150,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorbroek Ixon marco
Ruim op de heupen, slank op de dijen en strak tot aan de enkel, de taps toelopende jeans voor mannen hebben een vorm die u zeker zal verleiden. Deze broek heeft innovatieve kenmerken voor een ongeëvenaarde efficiëntie en een endurance op de motor. Marco is gemaakt van Cordura® denim "1 layer" dat u comfort (dankzij de stretch) en bescherming biedt.
DRAAG DE PRODUCTEN WAAR JE VAN HOUDT EN DIE JE BESCHERMEN.
Ons team van ontwikkelaars richt zich seizoen na seizoen op innovations en stoffen die onze jeans producten beter en comfortabeler maken en u beter beschermen.
Van premier tot de keuze van de afwerking, ons doel is een band te creëren tussen u en de producten die u koopt. Om denim te dragen, moet je ervan houden!
Dus Ixon denim is gemaakt om van te houden, te dragen en je te beschermen tijdens elke rit.
GEBOUWD OM DE TEST TE DOORSTAAN
Bescherming is een integraal onderdeel van alles wat we doen en we ontwikkelen ons voortdurend. Wij werken nauw samen met de beste fabrikanten ter wereld om u altijd de beste bescherming te kunnen bieden. De Marco denim heeft bijvoorbeeld verstelbare kniebeschermers en een elastische band onderaan de benen. Dankzij al deze beveiligingen voldoen wij aan de eisen van de norm van niveau A (CE - EN17092).

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 204101012-3033
Kleur middenblauw
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten