Motorjeans Ixon Alex

Motorjeans Ixon Alex

Beginnend op: € 191,57

€ 159,04

-17%
Ontdek ALEX motorjeans van Ixon, speciaal ontworpen voor trail met ongeëvenaard comfort en eersteklas bescherming.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 191,57

€ 159,04

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjeans Ixon Alex

Gemaakt van Stretch Max stof en voorzien van fanom® protectoren op de heupen en knieën, combineert de ALEX denim superieur comfort en bescherming van topniveau op brio. Deze denim voor heren zal je rijervaring verbeteren en je zult vergeten dat je een motorbroek draagt: uitproberen is adopteren!
UITSTEKEND BESCHERMINGSNIVEAU
De denim van ALEX onderscheidt zich door zijn hoge beschermingsniveau en is tegelijkertijd zeer comfortabel om te dragen: deze denim heeft een 1-laagse constructie voor optimaal comfort en is gecertificeerd in klasse AA, de op één na meest veeleisende klasse voor motorkleding.
STRETCH MAX FABRIC FOR MAXIMUM COMFORT
Onlangs ontwikkeld door IXON, de Stretch Max stof die gebruikt wordt in ALEX denim zorgt voor de perfecte balans tussen sterkte, comfort, ademend vermogen en lichtheid. Deze innovatieve technische vezel ultra combineert katoen, Cordura® en elastaan in ideale verhoudingen om te voldoen aan tous de behoeften van motorrijders.
FANOM® TECHNOLOGY REVOLUTIONISES PROTECTION
ALEX denim is voorzien van CE Level 1 fanom® protectoren op de heupen en de knieën, waarbij de kniebeschermers van buitenaf toegankelijk en in hoogte verstelbaar zijn. // fanom® technology revolutioneert de bescherming dankzij een intelligent ontworpen geïnjecteerde structure die je maximaal comfort biedt: fanom® protectoren zijn ultra flexibel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!
- Bescherming: licht, flexibel en geventileerd CE Level 1 bescherming (Fanom) voor heupen en knieën
- Buitenstof: Stretch Max (biedt weerstand, comfort, ademend vermogen en lichtheid)
- Constructie: 1 laag
- Kniebeschermers toegankelijk vanaf de buitenkant en in hoogte verstelbaar
- Zakken: 3 voorzakken waaronder twee handzakken en een kruiszak, 2 achterzakken waaronder een telefoonzakje op de rechterbil.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 204101013-3043
Kleur AQUA BLAUW
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1