Jeans lange motor Ixon Alex

Jeans lange motor Ixon Alex

Beginnend op: € 181,49

€ 150,67

-17%
Profitez de 10% de réduction sur ce produit avec le code IXON10 !

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 181,49

€ 150,67

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Jeans lange motor Ixon Alex

Gemaakt van Stretch Max stof en uitgerust met fanom® protectoren op de heupen en knieën, combineert de ALEX denim uitstekend comfort en bescherming van hoog niveau met brio. Met deze eigenschappen zal deze herendenim uw rijervaring verbeteren en zult u vergeten dat u een motorbroek draagt: probeer het en u zult ervan houden!

UITSTEKEND BESCHERMINGSNIVEAU

De ALEX LONG denim onderscheidt zich door zijn hoge beschermingsniveau en is tegelijkertijd zeer comfortabel om te dragen: met een 1-laagse constructie voor optimaal comfort is deze denim gecertificeerd in klasse AA, de op één na meest veeleisende klasse voor motorkleding.

MAX STRETCH STOF VOOR MAXIMAAL COMFORT

De Stretch Max-stof die onlangs door IXON werd ontwikkeld en in de denim van ALEX LONG wordt gebruikt, bereikt het perfecte evenwicht tussen sterkte, comfort, ademend vermogen en lichtheid. Deze innovatieve en technische ultra vezel combineert katoen, Cordura® en elastaan in ideale verhoudingen om aan alle behoeften van het motorrijden te voldoen.

FANOM®-TECHNOLOGIE REVOLUTIONEERT DE BESCHERMING

Dankzij een slim ontworpen geïnjecteerde structure die u een maximaal comfort biedt: Fanom®-beschermingen zijn ultra soepel, ultra licht, ultra dun en ultra geventileerd!


- CE-gecertificeerd, klasse AA, in overeenstemming met EN 17092-3:2020 - Beschermers: CE Level 1 (Fanom) beschermers, licht, flexibel en geventileerd bij de heupen en knieën
- Buitenmateriaal: Stretch Max (biedt weerstand, comfort, ademend vermogen en lichtheid)
- Constructie: 1 laag
- Zakken: 3 voorzakken waaronder twee handzakken en een kruiszak, 2 achterzakken waaronder een telefoonzak op de rechterbil
- Autres informatie: kniebeschermers van buitenaf toegankelijk en in hoogte verstelbaar
- Snit: Taper
- Standaardmaat (midden taille)

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 204101021-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene