Motorjack voor dames Icon Hooligan CE

Motorjack voor dames Icon Hooligan CE

Beginnend op: € 163,29

€ 146,28

-10%
Trotseer de wegen met stijl en veiligheid dankzij de damesmotorjas Icon Hooligan CE, ontworpen door het gerenommeerde merk: Icon.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 163,29

€ 146,28

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Motorjack voor dames Icon Hooligan CE

De Icon Hooligan CE motorjas voor dames is een echt juweeltje van technologie en stijl voor alle motorliefhebbers. Met de bekende merknaam Icon is deze jas speciaal ontworpen voor vrouwen die veiligheid en elegantie willen combineren tijdens het motorrijden.

Het Icon Hooligan CE motorjack heeft alle functies die je nodig hebt voor maximale bescherming tijdens het beoefenen van je favoriete sport. De jas is voorzien van CE-goedgekeurde schouder-, elleboog- en rugbeschermers voor maximale veiligheid bij een ongeval.

Naast veilig is dit jack ook erg comfortabel. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en vormt zich perfect naar het lichaam van een vrouw, waardoor je volledige bewegingsvrijheid hebt tijdens je motorritten. Dankzij de vele ventilatieopeningen houdt het je koel, zelfs tijdens lange ritten in de zon.

Maar deze jas is niet alleen praktisch, hij is ook erg stijlvol. Het moderne, vrouwelijke ontwerp maakt het een echt modeaccessoire voor alle vrouwelijke motorrijders. Met zijn zorgvuldige afwerking en leren details voegt het een vleugje elegantie toe aan je outfit.

Of je nu een ervaren motorrijder bent of een gepassioneerde beginner, de Icon Hooligan CE motorjas voor dames is een essentiële keuze voor het combineren van veiligheid, comfort en stijl op je twee wielen. Dus trakteer jezelf op deze kwaliteitsjas en leef je passie voor motorrijden ten volle uit.

Extra informatie

Merk Icon
Fabrikant SKU 282214
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Leder
Assortiment Hooligan

U bent misschien ook geïnteresseerd in de volgende producten