Dames zomer motorhandschoenen Ixon Hurricane 2

Dames zomer motorhandschoenen Ixon Hurricane 2

Beginnend op: € 40,32

€ 34,99

-13%
Ontdek Hurricane 2 dames zomer motorhandschoenen vanIxon voor onverslaanbare bescherming en stijl op je motor.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 40,32

€ 34,99

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zomer motorhandschoenen Ixon Hurricane 2

Ixon Hurricane 2 dames zomer motorhandschoenen zijn speciaal ontworpen voor vrouwelijke motorrijders die op zoek zijn naar sensatie. Deze handschoenen van het gerenommeerde merk Ixon combineren stijl, comfort en veiligheid voor optimaal rijden op twee wielen.

Door hun elegante, vrouwelijke ontwerp zijn ze een must-have accessoire voor alle motorrijders die er op hun best uit willen zien look. Maar laat je niet misleiden door hun uiterlijk, deze handschoenen zitten ook boordevol technische functies voor maximale prestaties.

Ze zijn gemaakt van ademend mesh en bieden optimale ventilatie voor warme zomerdagen. Bovendien biedt de geitenleren voering extra weerstand tegen schuren. Carbon verstevigingen op de knokkels en de rand van de hand bieden extra bescherming bij een val.

De geitenleren handpalm met siliconen inzetstukken biedt perfecte grip voor optimale controle over de bedieningselementen van je fiets. Externe stiksels en een klittenbandsysteem garanderen een perfecte pasvorm en absoluut comfort tijdens het rijden.

Deze handschoenen zijn ook uitgerust met Touch Screen-technologie, zodat je gemakkelijk je telefoon of GPS kunt bedienen zonder ze uit te hoeven doen. Zo kun je zelfs tijdens het rijden verbonden blijven.

Of je nu een motorliefhebber bent of een stadsrijder, Ixon Hurricane 2 dames zomer motorhandschoenen zijn de perfecte keuze voor het combineren van comfort, veiligheid en stijl. Wacht niet langer om ze aan te schaffen en geniet van een unieke ervaring op je motor, in alle vrouwelijkheid.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300102026-1073
Kleur zwart/fushia
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1