Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Ragnar

Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Ragnar

Beginnend op: € 120,99

€ 101,68

-16%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 120,99

€ 101,68

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Ragnar

Overschrijd alle grenzen! PRO RAGNAR is de eersteklas gant ultra in ons Adventure-assortiment. Hij zal je de hele winter vergezellen op de verste paden: welke omstandigheden je ook tegenkomt op je tochten, het is nooit de kou die je tegenhoudt, alleen je bestemming. Deze waterdichte gant met lange manchet heeft een buitenconstructie van een aantal zorgvuldig gekozen materialen en is een duidelijk bewijs van zijn bouwkwaliteit. Om een effectieve barrière te vormen tegen lage temperaturen is de PRO RAGNAR, naast de extra dikke fleece en microfleece voering, voorzien van PrimaLoft® Gold Cross Core™, een toonaangevende isolatie.

EEN TOONAANGEVENDE KEUZE VOOR ISOLATIE

PrimaLoft® is een toonaangevende speler op het gebied van synthetische isolatievezels. Om u de beste warmte-ervaring te bieden, verwerken we PrimaLoft®-materialen in een selectie van onze producten. De isolatie in gant PRO RAGNAR is gemaakt van PrimaLoft® Gold Cross Core™: dit topmateriaal in het PrimaLoft®-aanbod maakt gebruik van de unieke thermische eigenschappen van silica aerogel en is een efficiënte en zeer lichte isolator ultra.

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL

Talrijke details op PRO RAGNAR getuigen van de ontwerpkwaliteit van een gant die echt gemaakt is voor motorrijden in alle omstandigheden. Om kou en regen buiten te houden, heeft de PRO RAGNAR niets minder dan een drievoudig aantreksysteem: een aantreklipje op de pols, een aantreklipje op de manchet met een stretchgedeelte en tanka-elastiek aan het uiteinde van de manchet. De gant is ook uitgerust met een wisser op de linker wijsvinger om het helmvizier af te vegen in geval van regen, en een antikronkelversteviging tussen de ring- en pinkvinger.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300111069-1117
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene