Winter motorhandschoenen Ixon Pro Fryo

Winter motorhandschoenen Ixon Pro Fryo

Beginnend op: € 80,66

€ 72,01

-11%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 72,01

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Winter motorhandschoenen Ixon Pro Fryo

De PRO FRYO LADY is een gant die opvalt door zijn elegante stijl. De unieke look wordt benadrukt door de mooie bi-materiaal lijnen op de achterkant van de gant en ook door de gebreide manchet, die zowel comfortabel als praktisch is om de kou tegen te houden door hem onder de mouw van de jas te schuiven. De PRO FRYO LADY is een warme, waterdichte gant ontworpen om soepel en zeer comfortabel te dragen: het zal je bondgenoot zijn tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer in het koude seizoen!

EEN NIEUWE DIMENSIE VAN COMFORT

De rug van de hand is gemaakt van Softshell en Suède, en de palm van leer: deze constructiekeuzes maken de PRO FRYO LADY ultra comfortabel. Probeer hem gewoon en je zult overtuigd zijn. Met deze extreem soepele winter gant geef je jezelf een nieuwe dimensie van rijplezier tijdens het koude seizoen!

EEN BARRIÈRE TEGEN DE KOU

De PRO FRYO LADY heeft een aantal serieuze argumenten in haar voordeel als het gaat om bescherming tegen lage temperaturen tijdens je winterse ritten door de stad. Hij is voorzien van hoogwaardige isolatie in watten (rug) en Thinsulate® (handpalm). Je kunt ook rekenen op de fleece en microfleece voering voor een heerlijk warm gevoel.

Omdat stadsritten vaak synoniem zijn met meerdere stops, is er een detail dat het verschil maakt: de wijsvingers van PRO FRYO LADY zijn touchscreen-compatibel, zodat je je smartphone kunt gebruiken tijdens een stop zonder je handschoenen uit te hoeven doen.

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300111075-3004
Kleur marine
Kleur Blauw
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene