Winter motorhandschoenen Ixon Pro Russel 2

Winter motorhandschoenen Ixon Pro Russel 2

Beginnend op: € 70,57

€ 63,53

-10%
Comfort en stijl voor je handen in de winter met motorhandschoenen Ixon Pro Russel 2. Ontvang 10% korting met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 70,57

€ 63,53

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Winter motorhandschoenen Ixon Pro Russel 2

De PRO RUSSEL 2 is een compacte motor gant met korte mouwen die de winter doet rijmen met comfort! Dankzij zijn constructie en details is deze warme, waterdichte gant uiterst comfortabel: hij geeft je een uitstekend gevoel voor de besturing en draagt bij aan je rijplezier tijdens het koude seizoen. Gant De PRO RUSSEL 2 is een roadster met een eerder sobere look en een geslaagde sportieve touch en onderscheidt zich ook door zijn veelzijdigheid in gebruik.
EEN COMFORTABELE GANT ULTRA
Met een rug die volledig in Softshell is uitgevoerd en een leren handpalm is de PRO RUSSEL 2 een wintermotor gant die zeer aangenaam is om te dragen: probeer hem maar eens en je zult overtuigd zijn. Met jouw comfort als prioriteit in het ontwerp van dit model, zijnautres functies geïntegreerd in de hand/pols verbinding zodat de PRO RUSSEL 2 je uitstekende sensaties geeft: het zelfstellende elastiek op de rug van de hand, de neopreen manchet en het manchet aantreklipje met een stretch gedeelte.
RIDE SAFELY
Je veiligheid is niet vergeten in het streven naar comfort: om je te beschermen bij een val is de PRO RUSSEL 2 voorzien van een knokkelomhulsel, een handpalm-side slider en handpalm- en randverstevigingen.
UW ALLIEDE KEUZE
De PRO RUSSEL 2 beschermt je niet alleen tegen de kou, maar is ook waterdicht en beschermt je tegen de regen. En omdat hij flexibel en compact is, is het een plezier om hem zowel tijdens uitstapjes als in het dagelijks leven te dragen. Kortom, PRO RUSSEL 2 is de perfecte bondgenoot voor de winter!

  • CE-gecertificeerd, Niveau 1 KP, voldoet aan EN 13594:2015
  • Bescherming en verstevigingen: Matte vingerkootjes - Versterking van digitaal leer aan palmzijde - Schuifpalm
  • Manchet: Kort
  • Aanspanning: Pols aanspanning
  • Praktische aspecten: Index compatible met aanraakschermen

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300111081-1058
Kleur zwart/rood
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene