Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Midgard

Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Midgard

Beginnend op: € 85,70

€ 73,10

-15%
Ontvang 10% korting op dit product met code IXON10!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 85,70

€ 73,10

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames winter motorhandschoenen Ixon Pro Midgard

Met de PRO MIDGARD L motorhandschoenen kun je de kou trotseren tijdens je wintertochten, zelfs als je budget beperkt is: deze waterdichte gant met lange manchet biedt uitstekende prestaties voor zijn prijsklasse. De handschoen biedt ook een uitstekend comfort en een zorgvuldige detaillering. Je hoeft je niet te verontschuldigen, de mooiste bestemmingen wachten op je!
EEN KEUZE ALLES VOOR KOUDE WEERS
Veel van de kenmerken van de PRO MIDGARD L getuigen van de kwaliteit van het ontwerp van een gant die echt gemaakt is voor motorrijden. Om kou en regen buiten te houden, hebben de PRO MIDGARD L motorhandschoenen een dubbele manchet met tanka. Bovendien heeft het aantreklipje op de manchet een lipje voor eenvoudiger gebruik als de handschoenen eenmaal aan zijn. Er zit ook een flexgedeelte aan de achterkant van de gant, voor extra comfort als je urenlang aan het rijden bent. Tot slot is in het ontwerp van gant slim gebruik gemaakt van een reflecterend IXON logo en reflecterende lijnen voor jouw veiligheid
DE COMBINATIE VAN COMFORT EN BESCHERMING
Met een volledig softshell rugpand en een leren handpalm is de PRO MIDGARD L ongelooflijk comfortabel om te dragen: probeer hem gewoon en je zult overtuigd zijn. Hij heeft een knokkelomhulsel en slider om je te beschermen bij een val. En omdat hij waterdicht is, heeft deze gant geen last van regen. Kortom, de PRO MIDGARD L biedt zowel comfort als bescherming voor jouw rijplezier!
TRAVELLING
Dankzij de 133 g/m² watten isolatie en hoogwaardige fleece en microfleece voering beschermt de PRO MIDGARD L je tegen de kou. Zelfs met een beperkt budget kun je optimaal genieten van je winterreizen!

  • CE-gecertificeerd, Niveau 1 KP, in overeenstemming met EN 13594:2015
  • Beschermingen en verstevigingen: Omhulsel van vingerkootjes - Versterking van digitaal leer aan palmzijde - Slider
  • Manchet: Lang
  • Aanspanning: Dubbele aanspanning pols/manchet met tanka
  • Praktische aspecten: Index compatible met touchscreens - Verstelbare tong voor gemakkelijker gebruik met handschoenen

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300112034-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene