Dames zomer motorhandschoenen Ixon Mirage Airflow

Dames zomer motorhandschoenen Ixon Mirage Airflow

Beginnend op: € 80,66

€ 68,06

-16%
Lichtgewicht en comfortabel voor vrouwelijke motorrijders met Ixon Mirage Airflow zomerhandschoenen. Bescherm jezelf zonder compromissen.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,66

€ 68,06

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames zomer motorhandschoenen Ixon Mirage Airflow

Ontdek Ixon Mirage Airflow dames zomer motorhandschoenen, de ideale keuze voor gepassioneerde motorrijders. Deze handschoenen van het beroemde merk Ixon combineren stijl, comfort en veiligheid voor een onvergelijkbare rijervaring.

Dankzij het ergonomische ontwerp, speciaal gemaakt voor vrouwenhanden, bieden Ixon Mirage Airflow handschoenen een perfecte grip en optimale bewegingsvrijheid. De ademende constructie van ultra mesh betekent dat je het meeste uit je zomerse motorritten kunt halen door je handen koel en droog te houden.

Maar laat je niet misleiden door hun lichte gewicht: deze handschoenen zijn ook voorzien van CE-goedgekeurde vingerkootbescherming voor maximale veiligheid bij een val. Leren verstevigingen op de handpalmen en vingers zorgen ook voor een goede grip en extra weerstand bij wrijving.

Ixon Mirage Airflow handschoenen zijn perfect voor motorrijden, of je nu een fan bent van ontspannen ritjes of snelle races. Hun elegante, vrouwelijke stijl past perfect bij je motorkleding en biedt je optimale bescherming.

Wacht niet langer om jezelf te trakteren op Ixon Mirage Airflow dames zomer motorhandschoenen en haal het meeste uit je motoruitstapjes in alle veiligheid en comfort. Met hun onberispelijke kwaliteit en zorgvuldige ontwerp voldoen ze zeker aan de verwachtingen van de meest veeleisende motorrijders. Vertrouw op Ixon, de referentie in motoruitrusting, voor een veilige en duurzame aankoop. Bestel nu en maak je klaar voor een onvergetelijke rijervaring!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 300112036-1001
Kleur zwart
Kleur Zwart
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1