Motor choker Ixon Void

Motor choker Ixon Void

€ 23,18

€ 20,92

-10%
Ontketen je esprit snelheid met de motor choker Ixon Void, de keuze van gepassioneerde motorrijders van Ixon.

Van hetzelfde model :

Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 13 of 15 dagen

Beschrijving

Motor choker Ixon Void

De Ixon Void motor choker is de ideale metgezel voor motorliefhebbers. Ontworpen door het beroemde merk Ixon, combineert deze choker stijl en functionaliteit voor de ultieme rijervaring.

Hij is gemaakt van ademende stretchstof en past zich perfect aan je nek aan voor optimaal comfort tijdens het rijden. Dankzij de lichte, prettig aanvoelende stof kun je hem het hele jaar door dragen, of het nu in de zomer is om je tegen de zon te beschermen of in de winter om je warm te houden.

Dankzij het innovatieve, gestroomlijnde ontwerp is het een trendy accessoire dat je motoroutfit helemaal afmaakt. Bovendien kun je met het geborduurde Ixon logo op de voorkant trots laten zien dat je het merk een warm hart toedraagt.

Maar deze choker is niet alleen mooi om te zien. Dankzij de anti-UV-technologie biedt hij optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Bovendien voert de ademende stof transpiratievocht efficiënt af zodat je droog en koel blijft tijdens je motorritten.

Of je nu een doorgewinterde motorrijder of een beginner bent, de Ixon Void motor choker is een essentieel accessoire voor je comfort en veiligheid op de weg. Aarzel dus niet en voeg hem nu toe aan je motoruitrusting!

Extra informatie

Merk Ixon
Fabrikant SKU 403101012-9005
Kleur CAMO SABLE / UNI SABLE
Kleur Beige
Maat TU - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1